CoD Modern Warfare 2019 Açılmıyor

ARJHEN

80+
Reaksiyon skoru
111
Merhablar bugün başlıktanda anlıyacağınız üzere bir hevesle indirimden aldıgım Cod Modern Warfare 2019 Steam ekranında başlatılıyor diyor 1 2 saniye sonra tekrar başlatmam için yeşil butona dönüyor oyun açılmadan kapanıyor yani sebebi nedir ne yapmam gerekiyor ?
1770907680058.webp

Merhablar bugün başlıktanda anlıyacağınız üzere bir hevesle indirimden aldıgım Cod Modern Warfare 2019 Steam ekranında başlatılıyor diyor 1 2 saniye sonra tekrar başlatmam için yeşil butona dönüyor oyun açılmadan kapanıyor yani sebebi nedir ne yapmam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
Dosya doğrulama yap

Değerli oyun yapımcıları Soup'u öldürdükleri için cod hakkında hiçbir konuya yorum yapmak istemiyorum. Neyse. Bilgisayarınız oyunu açmak için yeterli donanıma sahip mi?

Değerli oyun yapımcıları Soup'u öldürdükleri için cod hakkında hiçbir konuya yorum yapmak istemiyorum. Neyse. Bilgisayarınız oyunu açmak için yeterli donanıma sahip mi?
Yorumun için teşekkür ederim saygı duyarım :D Ryzen 5 7600 işlemcim Gıgabyte 5070 12gb ekran kartı ve 16gb ram'im mevcut

Yorumun için teşekkür ederim saygı duyarım :D Ryzen 5 7600 işlemcim Gıgabyte 5070 12gb ekran kartı ve 16gb ram'im mevcut
Donanımla da alakalı değilmiş hocam ya. Aslında doğrulama yaptıktan sonra olmaması gereken bir durum. ModernWarfare.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi steam library den? Ek olarak battle.net gerekiyodu sanırım oyun için. O yüklü mü_?

Donanımla da alakalı değilmiş hocam ya. Aslında doğrulama yaptıktan sonra olmaması gereken bir durum. ModernWarfare.exe yi yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi steam library den? Ek olarak battle.net gerekiyodu sanırım oyun için. O yüklü mü_?
Exe ve Kütüphaneden denedim yine açılmadı ama battle.net dediğiniz şeyi nerden indiricem öyle bir şey indirmedim

Geri