Haklısınız hocam sağlamından cahillik yapmışız kusura bakmayın.Hocam tayfun hocamı etiketlemişsiniz güzel hoşta adam istediğiniz özellikleri tahmin ederek mi öneride bulunacakEn azından istediğim özellikle Samsun G4 ün sahip olduğu özellikler diyebilirsiniz.
Oyun için kullanılacak hocam genelde cs valo lol tabii hikaye oyunları felanda oynanılıyorNe için kullanılacak?
Oyun için kullanılacak hocam genelde cs valo lol tabii hikaye oyunları felanda oynanılıyor
Monitör standına gerek yok hocam onu masaya bağlayabilrceğim yer yok oda düzenim çok değişik onun yerine tüm parayı monitöre basabilirim varsa fiyat biraz daha yukarı önerebileceğiniz bekliyorum![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Stand olmadan H25t7 alabilirsin. Yeni 240-300hz modeller geldi ancak incelemesini görmedim yorum yapamam. 180-200hz modeller arasında H25t7 en mantıklı secenek. Oc ile 200hz oluyor.Monitör standına gerek yok hocam onu masaya bağlayabilrceğim yer yok oda düzenim çok değişik onun yerine tüm parayı monitöre basabilirim varsa fiyat biraz daha yukarı önerebileceğiniz bekliyorum
Hocam monitorlerde oc kullanmak bir sorun yaratıyor muStand olmadan H25t7 alabilirsin. Yeni 240-300hz modeller geldi ancak incelemesini görmedim yorum yapamam. 180-200hz modeller arasında H25t7 en mantıklı secenek. Oc ile 200hz oluyor.
Öyle diyorsanız samsung g4den vazgeçip bunu alıyorum hocamStand olmadan H25t7 alabilirsin. Yeni 240-300hz modeller geldi ancak incelemesini görmedim yorum yapamam. 180-200hz modeller arasında H25t7 en mantıklı secenek. Oc ile 200hz oluyor.
Genel de evet ama H25t7 kullanan bir kaç kullanıcı 200hz de sorun yaşamadığını söylemişti zamanında. Ürüne de baglı stabil calısabiliyor.Hocam monitorlerde oc kullanmak bir sorun yaratıyor mu
Bence daha iyi olur 40hz fark icin degmez. Renk gamutları ve parlaklık birbirine oldukça yakın. Kontrast oranında ktc bir tık daha iyi. G4 eski bir ürün H25t7 daha yeni. Ayrıca fiyat farkı çok. Para cebinde kalsın önemli farklar yok aralarında. G4 malzeme kalitesinde vs biraz daha iyi olabilir o kadar. H25t7 de kötü değil Hepsiburada yorumlarına bakabilirsin. Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor.Öyle diyorsanız samsung g4den vazgeçip bunu alıyorum hocam
Gördüm hocam teşekkür ederim size zahmet müsaitseniz 1-2 tane daha önerebilir misiniz fiyat artabilir 6-7k problem değilGenel de evet ama H25t7 kullanan bir kaç kullanıcı 200hz de sorun yaşamadığını söylemişti zamanında. Ürüne de baglı stabil calısabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence daha iyi olur 40hz fark icin degmez. Renk gamutları ve parlaklık birbirine oldukça yakın. Kontrast oranında ktc bir tık daha iyi. G4 eski bir ürün H25t7 daha yeni. Ayrıca fiyat farkı çok. Para cebinde kalsın önemli farklar yok aralarında. G4 malzeme kalitesinde vs biraz daha iyi olabilir o kadar. H25t7 de kötü değil Hepsiburada yorumlarına bakabilirsin. Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor.