Monitör alacağım için öneri

chellsy

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
6000
6k bütçem var samsung g4 almayı düşünüyorum 180-240 hertz yeter 1080p olacak 2k nedense sevmiyorım açıkçası fazla monitör özelliklerimden anlamam arkadaşında belirttiği gibi g4 gibi olsun yeter diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim. @Tayfunns

Son düzenleme:
Hocam tayfun hocamı etiketlemişsiniz güzel hoşta adam istediğiniz özellikleri tahmin ederek mi öneride bulunacak :) En azından istediğim özellikle Samsun G4 ün sahip olduğu özellikler diyebilirsiniz.

Hocam tayfun hocamı etiketlemişsiniz güzel hoşta adam istediğiniz özellikleri tahmin ederek mi öneride bulunacak :) En azından istediğim özellikle Samsun G4 ün sahip olduğu özellikler diyebilirsiniz.
Haklısınız hocam sağlamından cahillik yapmışız kusura bakmayın.

Estağfrullah hocam ne cahilliği. Olur böyle şeyler. Sevdiğim bi söz de var onu da diyim bari. Cahil merkep gibidir, cehaletinde inat eder :D

Ne için kullanılacak?

@canimbenes şu sıralar Q27g4zr den cw şikayetleri gleip duruyor. Monitör de yaygın bir sorun gibi.

Oyun için kullanılacak hocam genelde cs valo lol tabii hikaye oyunları felanda oynanılıyor

Monitör standına gerek yok hocam onu masaya bağlayabilrceğim yer yok oda düzenim çok değişik onun yerine tüm parayı monitöre basabilirim varsa fiyat biraz daha yukarı önerebileceğiniz bekliyorum

Monitör standına gerek yok hocam onu masaya bağlayabilrceğim yer yok oda düzenim çok değişik onun yerine tüm parayı monitöre basabilirim varsa fiyat biraz daha yukarı önerebileceğiniz bekliyorum
Stand olmadan H25t7 alabilirsin. Yeni 240-300hz modeller geldi ancak incelemesini görmedim yorum yapamam. 180-200hz modeller arasında H25t7 en mantıklı secenek. Oc ile 200hz oluyor.

Stand olmadan H25t7 alabilirsin. Yeni 240-300hz modeller geldi ancak incelemesini görmedim yorum yapamam. 180-200hz modeller arasında H25t7 en mantıklı secenek. Oc ile 200hz oluyor.
Hocam monitorlerde oc kullanmak bir sorun yaratıyor mu

Öyle diyorsanız samsung g4den vazgeçip bunu alıyorum hocam

Hocam monitorlerde oc kullanmak bir sorun yaratıyor mu
Genel de evet ama H25t7 kullanan bir kaç kullanıcı 200hz de sorun yaşamadığını söylemişti zamanında. Ürüne de baglı stabil calısabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle diyorsanız samsung g4den vazgeçip bunu alıyorum hocam
Bence daha iyi olur 40hz fark icin degmez. Renk gamutları ve parlaklık birbirine oldukça yakın. Kontrast oranında ktc bir tık daha iyi. G4 eski bir ürün H25t7 daha yeni. Ayrıca fiyat farkı çok. Para cebinde kalsın önemli farklar yok aralarında. G4 malzeme kalitesinde vs biraz daha iyi olabilir o kadar. H25t7 de kötü değil Hepsiburada yorumlarına bakabilirsin. Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor.

Genel de evet ama H25t7 kullanan bir kaç kullanıcı 200hz de sorun yaşamadığını söylemişti zamanında. Ürüne de baglı stabil calısabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence daha iyi olur 40hz fark icin degmez. Renk gamutları ve parlaklık birbirine oldukça yakın. Kontrast oranında ktc bir tık daha iyi. G4 eski bir ürün H25t7 daha yeni. Ayrıca fiyat farkı çok. Para cebinde kalsın önemli farklar yok aralarında. G4 malzeme kalitesinde vs biraz daha iyi olabilir o kadar. H25t7 de kötü değil Hepsiburada yorumlarına bakabilirsin. Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor.
Gördüm hocam teşekkür ederim size zahmet müsaitseniz 1-2 tane daha önerebilir misiniz fiyat artabilir 6-7k problem değil

Geri