❌İndirim Bitti! Samsung G81SF 4K 240Hz Oled 25.199₺!(Amazon Depo)

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,031
Ölü pikselli diyor ama ben ve forumdan 2 arkadaş ölü pikselli diye rog oled aldık.
Üçümüzde de çıkmadı ölü piksel.
Denemeye değer bence bu fiyata.

Bu indirimleri nereden görüyorsunuz, ben de araştırıyorum ama hızlı şekilde bulamıyorum veya hiç bulamıyorum.

Bu indirimleri nereden görüyorsunuz, ben de araştırıyorum ama hızlı şekilde bulamıyorum veya hiç bulamıyorum.
amazon depo+ ürünün normal sayfasında da sağ altta 2. el ile tasarruf edin diye yazar

Ölü pikselli diyor ama ben ve forumdan 2 arkadaş ölü pikselli diye rog oled aldık.
Üçümüzde de çıkmadı ölü piksel.
Denemeye değer bence bu fiyata.

ööh fiyata bak. Bizim aldığımıza denk getirmişler.

Benim ikinci el satış batladı desene :kekw:

Aradığın ürün kategorisine girince solda yeni ve ikinci el secenekleri cıkıyor ikinci el seçersen çıkar

Kim aldıysa hayırlı olsun ama keşke hemen zıplamasaydı çünkü bu kadar dramatik bir fiyat farkı anca sorunlu ürünlerde oluyor yani ölü pixel kesinlikle vardır. Ayrıca orijinal kutudan başka kutuyla gönderiliyor diyor.

Kim aldıysa hayırlı olsun ama keşke hemen zıplamasaydı çünkü bu kadar dramatik bir fiyat farkı anca sorunlu ürünlerde oluyor yani ölü pixel kesinlikle vardır. Ayrıca orijinal kutudan başka kutuyla gönderiliyor diyor.
Ölü piksel bende de yazıyordu ama çıkmadı.
2 diğer arkadaşta da çıkmadı.
Ha çıkmaz demiyorum ama bu fiyata denenirdi.
Çıkarsa zaten 30 gün koşulsuz iade hakkın da var.

dostum 1-2 ölü piksel olsa bile kenarlardaysa göz yumulur bence ya. ben de sıfır aldım benimkini ortalarda bir tane dead green sub-pixel var. üşendim iade etmeye şahsen

Geri