240 gerçekten çok iyi bir aralık ya. İleride aynısını 360 için deriz gibi fiyatları normalleştikçe ve sistemler 360'ı daha rahat kaldırdıkça.Ben 24.5" 1080p 60-75-144-165-180-240-360 Hz ve 26.5" 1440p 240-280-320 Hz deneyimledim, Hertz bazlı 240 altı asla gözüm alışmıyor artık FPS oynadığım için mi ağırlıklı bilmiyorum ama 240 sweet spot sanırım benim için.
10 sene önce 23fps'de bf3 oynadım 3 sene.Ben 24.5" 1080p 60-75-144-165-180-240-360 Hz ve 26.5" 1440p 240-280-320 Hz deneyimledim, Hertz bazlı 240 altı asla gözüm alışmıyor artık FPS oynadığım için mi ağırlıklı bilmiyorum ama 240 sweet spot sanırım benim için.
600FPS alıyorum yüksek ayarlarda. Kaldırıyor zaten. 4K'da rahat 300+FPS kaldırıyor. Hikaye oyunlar için bu değer önemli değil fakat FPS oyunlar hafif kalıyor. 4k ekran ve sistemimle geçen Rocket League girdim güldüm içimden.sistemler 360'ı daha rahat kaldırdıkça.
Vay be ne günlerdi. Şimdi 4k'da yüksek FPS alınca mal gibi bakıyorum.10 sene önce 23fps'de bf3 oynadım 3 sene.
Şimdi 60fps kasıyor gibi geliyor.
İnsanoğlu işte. Kabuğunu beğenmiyor.
![]()
Gerçi doğru evet bazı oyunlar var hala 4k'da çok yüksek verenler.600FPS alıyorum yüksek ayarlarda. Kaldırıyor zaten. 4K'da rahat 300+FPS kaldırıyor. Hikaye oyunlar için bu değer önemli değil fakat FPS oyunlar hafif kalıyor. 4k ekran ve sistemimle geçen Rocket League girdim güldüm içimden.
Dual Mode aldım. Memnunum öyle bulanık diyenlere takılmayın. 4K ekranın keskinliğine alıştıkları için FHD geçince kötü geliyor. 24" ayarlıyorum daha iyi pikseller sıkışıyor ve bir el attıktan sonra göz alışıyor çok güzel geliyor FHD moduda. Hikaye ve film/dizi için 4K kullanıyorum. Ben bundan iyisine geçeceğim tek şey 4K OLED olur sadece. M27UP kenarlardan aydınlatma yaptığı için direkt arkadan aydınlatanlara göre ışık sızması glow sorunu daha az oluyor siyahlarda iyi.Gerçi doğru evet bazı oyunlar var hala 4k'da çok yüksek verenler.
Genelde engine güncellemesi attıklarında fps baya değişiyor o oyunlarda da ondan demiştim. Bir de herkeste 360hz ekran yok pek şu an, yeni trend 240 gibi durduğundan insanlar 240 yeterli diyor. Ondan 240 yeterli diyorlar.
Dual mode olanlar fena değil aslında fps maksimize etmek için.
ahahaa bul da alak o zaman34 inç canım 21x9 larvalla çiçek gibi aşık olursun
![]()
240hz gercekten cok iyi. 4x mfg'yi çok güzel kaldırıyor. 6x çıkacağından 360hz için de aynısını deriz.240 gerçekten çok iyi bir aralık ya. İleride aynısını 360 için deriz gibi fiyatları normalleştikçe ve sistemler 360'ı daha rahat kaldırdıkça.
Panelin ışık dağılımı çok güzel görünüyor. Gigabyte son yıllarda hem çeşitlilik hem de üretim kalitesi açısından kaliteyi artırdı.Dual Mode aldım. Memnunum öyle bulanık diyenlere takılmayın. 4K ekranın keskinliğine alıştıkları için FHD geçince kötü geliyor. 24" ayarlıyorum daha iyi pikseller sıkışıyor ve bir el attıktan sonra göz alışıyor çok güzel geliyor FHD moduda. Hikaye ve film/dizi için 4K kullanıyorum. Ben bundan iyisine geçeceğim tek şey 4K OLED olur sadece. M27UP kenarlardan aydınlatma yaptığı için direkt arkadan aydınlatanlara göre ışık sızması glow sorunu daha az oluyor siyahlarda iyi.
Alıntıyı görüntüle
Aslında Gigabyte bir süredir çeşitliliği arttırıyor da bizim piyasaya pek uğramıyordu o ürünler. Tedariği ucundan açınca talebi gördü. Artık getiriyor Gigabyte Türkiye.Panelin ışık dağılımı çok güzel görünüyor. Gigabyte son yıllarda hem çeşitlilik hem de üretim kalitesi açısından kaliteyi artırdı.
Evet. Siyahlar göze güzel geliyor. Özellikle ekranda farklı detaylarla beraber siyahlar tam siyah şeklinde görebiliyorsunuz. Gamepower gibi ışık sızması dual mode tercih edilmesi yerine daha kaliteli LED kullanılmış Gigabyte tercih etmek daha iyi hem 5W hoparlörü var tatmin edici hoparlöre sahip. OLED ekrana erişemeyenler için güzel monitör. Hafif mat kaplama yüzeyi var. KVM özelliği ve bolca portlara sahip. Joystick ile kullanımı daha kolay standart basmalı tuşlara göre iyi. Ağır metal ayakları, döndürebilir ve hareketli standı var. 4 köşelerinde havalandırma deliklerine sahip.Panelin ışık dağılımı çok güzel görünüyor. Gigabyte son yıllarda hem çeşitlilik hem de üretim kalitesi açısından kaliteyi artırdı.