Epstein Dosyaları ve Ünlü Ateist ?biliminsanları? kaçırılan çocuklar ve batı aşıkları

Alıntıyı görüntüle

var ki dosyaların %70 ini incelemiş ayrıca gönderi sahibi yurt dışında yaşıyor sanırım öyle demişti. bilemiyorum emin değilim.
anlayacağın ingilizcesi bizden belki iyi olabilir ve ben türküm
mehmet isimli şahıs peygambere hakaret etti ve ırkçılık yaptı.
sende ırkçılık olarak eklenmek istiyor musun? yakında egm yorumlara bakacaktır. düzgün yorum yaz. nazik uyarımdır ufak kardeşim.
eline sağlık

ahmet iyi oku belki anlarsın
midem bulanıyor ama anlayabilmen için anlatıyorum
Dawkins gibi biyoloji uzmanı ve senin çok sevdiğin sözde bilim insanı oraya gitti.
orada yüzlerce bebekler doğurttular bu bebekler malum ırkın genini taşıyordu(yahudiler). sonra deney için kullanıldılar
senin sevgi pıtırcığın dawkins in orada ne işi vardı çünkü o pedofili bir biyolog du özellikle bir biyolog un orada bulunupta masum olduğunu iddaa etmeniz saçmalık

bu günlüğün türkçesini yazayım mı okuyabilecek misin 180 bin belge arasında bir çocuğun kodlayarak sakladığı günlük
yazmamı ister misin? türkçesini?
dawkins pedofili bir maymundur:sick::sick::sick::sick:

Alıntıyı görüntüle
bu günlüğün tercümesi maalesef şu şekildedir:
Alıntıyı görüntüle

Bir biyolog oraya niçin gitmiştir. sen dawkins in masum olduğuna inanıyorsun
tek boynuzlu atların gerçek olduğunada inanır mısın?
söyleyeceklerim bu kadar sorgulayabilen herkes dawkins in suçlu olduğunu anlar

Alıntıyı görüntüle

Teşekkürler gelişmeleri yoruma yazarsan minnettar olurum bu şahsın tutuklanması lazım iğrenç
18 den ufaksa utanması büyük ise uzun zaman yatması lazım teşekkürler

özellikle bir biyoloji uzmanıysa kesinlikle evet
dawkins ile alakası nedir o bilim konferansına çokça bilim insanı katıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dawkinsin bunları yaptığında dair tek kanıt yokken böyle atıp tutmak hoş mu?

Haha arap piçe bak allahın olmadıgını anladı dünyada adalet aramaya başladı sonuçta olmadıgını anladın arap oldugun için ve benim dediğim şeye cevap veremeyip konuyu dagıttın 6 yaşında bir kızla evlensem 9 yaşında da siksem ne olurum ben söylesene 🤣 işte ozaman cevap veremiyorsan tam bir ****** evladısındır hadisde yazıyor
daha hadislerin aslını bilmeden etmeden ATATÜRK üzerinden dini değerlerimize küfür edince ATATÜRKÇÜ olmuyosun hatta ATATÜRKÜN idolojisine tersbir tutum sergiliyosun

dawkins ile alakası nedir o bilim konferansına çokça bilim insanı katıldı

dawkinsin bunları yaptığında dair tek kanıt yokken böyle atıp tutmak hoş mu?
Michael Jackson ölüm nedeni bile bu adayla bağlantılı olabilir adam açıkca çocuk kaçırmayın diye epstein i tehdit etmiş. Nedense şüpheli bir şekilde öldü
başına işin özeti şu dawkins masumsa bile yine masum değildir çünkü göz yummuştur. orada bulunup bu olaylardan haberi olmayan yoktur. bana kalırsa oraya ayak basan herkesin teşhir edilmesi lazım
adam zaten biyolog oraya ayak basıp suçsuz olması imkansız suçsuz olduğunu düşünen herkes sadece kendisini avutuyordur

anca emoji bırakır başka bir şey değil

daha hadislerin aslını bilmeden etmeden ATATÜRK üzerinden dini değerlerimize küfür edince ATATÜRKÇÜ olmuyosun hatta ATATÜRKÜN idolojisine tersbir tutum sergiliyosun
adam herhangi bir şey değil hakaretleri normal değil psikoloji ötesinde nefret ve kin besliyor. çoğunu düzenleyerek gizledi adam maymun desem maymuna hakaret olur ama devlet bulup icabına bakacaktır. en az 4 suç işledi

anca emoji bırakır başka bir şey değil
Birincisi Michael Jackson 2009da propofol zehirlenmesi sonucu öldü ve doktoru Conrad Murray bu yüzden mahkum edildi Resmi ölüm nedeni bu Epstein tehdit etti öldürüldü iddiası için ortada kanıt yok tamamen internet teorisi seviyesinde

İkincisi Jeffrey Epsteinin suçları zaten 2005ten beri biliniyor ve 2019da patladı Ama birinin bir ortamda bulunmuş olması o suçlara ortak olduğu anlamına gelmez O mantıkla fotoğraf verdiği davetine gittiği herkes suçlu sayılır ki hukuk böyle çalışmıyor

Dawkins meselesine gelince bir insanın göz yumduğunu söylemek için somut kanıt lazım Orada bulunan herkes biliyordur demek varsayım Çok büyük zengin ve elit çevrelerde insanlar birbirini sosyal olarak tanıyor ama herkes her kirli detayı bilmiyor olabilir Bilmiyordur demiyorum ama biliyordu demek de kanıtsız

Teşhir kültürüyle değil kanıt ve yargı süreciyle hareket etmek lazım Yoksa komplo teorisi üretmek çok kolay ispatlamak imkansız oluyor

Birincisi Michael Jackson 2009da propofol zehirlenmesi sonucu öldü ve doktoru Conrad Murray bu yüzden mahkum edildi Resmi ölüm nedeni bu Epstein tehdit etti öldürüldü iddiası için ortada kanıt yok tamamen internet teorisi seviyesinde

İkincisi Jeffrey Epsteinin suçları zaten 2005ten beri biliniyor ve 2019da patladı Ama birinin bir ortamda bulunmuş olması o suçlara ortak olduğu anlamına gelmez O mantıkla fotoğraf verdiği davetine gittiği herkes suçlu sayılır ki hukuk böyle çalışmıyor

Dawkins meselesine gelince bir insanın göz yumduğunu söylemek için somut kanıt lazım Orada bulunan herkes biliyordur demek varsayım Çok büyük zengin ve elit çevrelerde insanlar birbirini sosyal olarak tanıyor ama herkes her kirli detayı bilmiyor olabilir Bilmiyordur demiyorum ama biliyordu demek de kanıtsız

Teşhir kültürüyle değil kanıt ve yargı süreciyle hareket etmek lazım Yoksa komplo teorisi üretmek çok kolay ispatlamak imkansız oluyor
yanlış hukuk batıda yok epstein i tutuklama sebepleri bile halk ayaklanmasın diye ve büyük balıklar etkilenmesin diye de öldürdüler.
tutuklu bıraksalar büyük balıklarıda batırcak çünkü herşeyi bitmiş ben batarsam hepiniz batarsınız mantığındaydı son günlerinde.
batı hukuğunun dürüst olduğuna inanıyorsan ohoooo

yanlış hukuk batıda yok epstein i tutuklama sebepleri bile halk ayaklanmasın diye ve büyük balıklar etkilenmesin diye de öldürdüler.
tutuklu bıraksalar büyük balıklarıda batırcak çünkü herşeyi bitmiş ben batarsam hepiniz batarsınız mantığındaydı son günlerinde.
batı hukuğunun dürüst olduğuna inanıyorsan ohoooo
komplo teorilerine cok dalma dostum benden sana nacizane tavsiye boşver kendi hayatınla ilgilen böyle seylerle doldurarak cürütme beynini

hadi ben komplo teorisine inanıyorum diyelim bir şey soracağım herşeyin göründüğü gibi olduğuna inanan biriside toz pembe değil midir
her şey göründüğü gibi demedim ki ben, kanıt olmadan bunları demek altı boş kalıyor dedim sadece. her şey göründüğü gibi olsa bu insanlar yıllarca dilediği gibi sapıklık yapabilir miydi?

adam herhangi bir şey değil hakaretleri normal değil psikoloji ötesinde nefret ve kin besliyor. çoğunu düzenleyerek gizledi adam maymun desem maymuna hakaret olur ama devlet bulup icabına bakacaktır. en az 4 suç işledi
Adama pedofili demişsin ne hadle bunu yazabiliyorsun o da senin dinine allahına muhammedine saldırmış iyi yapmış

hadi cevap verin yahu bir biyolog bilim için oradaymış öyle mi? peki tek boynuzlu atlarda gerçek mi?
Adam hakkını vermiş ya 100 yıllık googleden aldıgın yeni kanıtı sunmuşsun adam hadisden örnek vermiş bir şey diyememişsin

Hadisde yazıyor örnek vermiş ve yeni uydurdugunuz 100 tıllık kaynagı atmışsınız adam hakkınızı sizin hadislerinizle vermiş siz başka kaynak yeni uydurulmuş kaynak atmışsınız googleden okumadan kopyalayıp yapıştırmış birde kendini zeki sanna arabi adlı lavuk cevap verememiş arkadaş ban yemiş hala verememiş🤣

Son düzenleme:
Adama pedofili demişsin ne hadle bunu yazabiliyorsun o da senin dinine allahına muhammedine saldırmış iyi yapmış

Adam hakkını vermiş ya 100 yıllık googleden aldıgın yeni kanıtı sunmuşsun adam hadisden örnek vermiş bir şey diyememişsin

Hadisde yazıyor örnek vermiş ve yeni uydurdugunuz 100 tıllık kaynagı atmışsınız adam hakkınızı sizin hadislerinizle vermiş siz başka kaynak yeni uydurulmuş kaynak atmışsınız googleden okumadan kopyalayıp yapıştırmış birde kendini zeki sanna arabi adlı lavuk cevap verememiş arkadaş ban yemiş hala verememiş🤣
muhtemelen sende klon hesabısın. eğer öyle isen bunu iyi oku.
eğer klon hesabı değilsen zaten bu mesaj sana değil okumana gerek yok.
eğer öyle isen adam gerekli cevabı vermiş sen unutkanlık rahatsızlığı olan zayıf bir hadisi küfür ile savunuyorsun
peygambere değerlere küfür ediyorsun gerekli tüm bilgiler EGM ye iletildi. insan gibi uyarmıştık.
Sen kimsin ki Yaratılmış en değerli insana hakaret edebiliyorsun? 18 inden ufaksan muhtemelen içeri girmezsin ama garanti ederim ailenin yüzüne bakamayacaksın buda ders olacaktır.
gelelim 18 inden büyüksen içeride 3-5 yıl kalmak seni düzeltecektir.
ve e devletime gelecek senin hakkındaki tüm güncellemeleride buraya ekleyeceğim.
bu cesareti nereden alıyorsun halk bulamaz diye internette ananom misin sanıyorsun
devlet seni bulacak sen bekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri