RDR2 Tam ekran ve pencereli ekranda kasıyor acil yardım

fero1907

80+
Reaksiyon skoru
45
Rdr2’ de tam ekran yapınca veya pencereli çerçevesiz ekran yapınca oyun kasıyor pencerilide bi kasmıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz
Sistemim Amd RX9070XT AMD7900X3D
32 gbram 5600mhz

Rdr2’ de tam ekran yapınca veya pencereli çerçevesiz ekran yapınca oyun kasıyor pencerilide bi kasmıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz
Sistemim Amd RX9070XT AMD7900X3D
32 gbram 5600mhz
Ekran kartı ayarlarını kontrol et. Bazı ayarlar sadece tam ekranda çalışır.

Aynı sorun bende de DOTA2'de oluyor. Steam'den oynuyorum, Çözüm nedir bulamadım. i5 14. nesil 32 gb ram 4060 Tİ sistem var.
Diğer oyunlarda hiç bir sorun yaşamıyorum bi rdrde oldu monitörümde Oled 280hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı ayarlarını kontrol et. Bazı ayarlar sadece tam ekranda çalışır.
Hocam sadece rdr2 de oluyor bu sorun ama

Bende kenar yumşatmayı msaa veya fxaa yapınca tam ekranda fps düşüşü oluyordu. DLSS kalite kullanınca düzeliyordu.

Diğer oyunlarda hiç bir sorun yaşamıyorum bi rdrde oldu monitörümde Oled 280hz

Hocam sadece rdr2 de oluyor bu sorun ama
Oyundan oyuna değişir. Bir oyunda iyi çalışır diğerinde bozulur. Oyun motorları farklı çalışıyor kenke.

Ekran kartı ayarlarına bak ıvır zıvır ne açıksa kapatıp öyle dene. İşte motion fluid, amfm, anti lag, radeon chill ne varsa işte özelliklerde bir kapatıp dene.
Oyunu kapatıp açınca düzeldi böyle oluyor arada

Ekran kartı ayarlarına bak ıvır zıvır ne açıksa kapatıp öyle dene. İşte motion fluid, amfm, anti lag, radeon chill ne varsa işte özelliklerde bir kapatıp dene.
Ayarlara çok elleşmek istemiyorum bilmeden

La kurcala ne olacak. En kötü varsayılan ayarlara çekersin. Her ayar her oyunda düzgün çalışmıyor.

Asıl tam tersi AMD elleşmen lazım. Nvidia bu kadar karışmıyor mesela oyuna. DLSS, Reflex'i falan hep oyunlardan açıyorsun.
AMD gereksiz karıştığından çoğu oyunu bozuyor. Oyuna etki eden sözde performans ayarlarını tamamen kapatın öyle deneyin.

Geri