Isofyan 80+ Silver Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 2,915 Reaksiyon skoru 1,310 14 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Cheazy yazmış: ben i3 9100f rx 570 8 ramle takılma yasamıyordum. Disklere bak Devamı için tıklayın... Hocam değerler nasl sence? çok kötü gibi gelmedi bana drop yememem lazım sanki
Cheazy yazmış: ben i3 9100f rx 570 8 ramle takılma yasamıyordum. Disklere bak Devamı için tıklayın... Hocam değerler nasl sence? çok kötü gibi gelmedi bana drop yememem lazım sanki
Cheazy 80+ Silver Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 2,056 Reaksiyon skoru 742 14 Şubat 2026 #41 Isofyan yazmış: Hocam değerler nasl sence? Alıntıyı görüntüle çok kötü gibi gelmedi bana drop yememem lazım sanki Devamı için tıklayın... diskten anlamam hocam geminiye falan attır bence
Isofyan yazmış: Hocam değerler nasl sence? Alıntıyı görüntüle çok kötü gibi gelmedi bana drop yememem lazım sanki Devamı için tıklayın... diskten anlamam hocam geminiye falan attır bence
Isofyan 80+ Silver Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 2,915 Reaksiyon skoru 1,310 14 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 Diskin gayet sağlam, boşuna disk masrafı yapma veya formatla uğraşma. Bütün oklar hala işlemciyi (i5 veya i7'ye) yükseltmen gerektiğini gösteriyor. Cheazy yazmış: diskten anlamam hocam geminiye falan attır bence Devamı için tıklayın... boyle dedi hocam i5 sart gibi
Diskin gayet sağlam, boşuna disk masrafı yapma veya formatla uğraşma. Bütün oklar hala işlemciyi (i5 veya i7'ye) yükseltmen gerektiğini gösteriyor. Cheazy yazmış: diskten anlamam hocam geminiye falan attır bence Devamı için tıklayın... boyle dedi hocam i5 sart gibi