TRT bandrol vergisi gelmeden hazır toplama sistem önerisi

HotMyth

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar öncelikle selam. Çoğunuzun bildiği üzere hazır toplama sistemlere vergilendirme geliyor. Benim şuan kullandığım sistem yaklaşık 5 yıllık sistem. 2020 de itopya üzerinden donanım arşivinin önerdiği hazır sistemi satın almıştım. 5 senedir de halen nerdeyse sıkıntısız kullanıyorum ancak hazır daha vergilendirme gelmeden yeni ve daha güçlü bir sisteme geçiş yapmak istiyorum. Amazonda şöyle bir sistem buldum (https://www.amazon.com.tr/dp/B0FQCQJ9QN) ve fiyatı makul görünüyor. Sizce şimdiki kullandığım sistemden yeni sisteme geçmem mantıksız mı ve verdiğim linkteki sistem fiyatına göre iyi midir? Farklı bir sistem önerisi olan varsa ve atabilirse sevinirim. İyi forumlar.

Şuan ki kullandığım sistem;
Kasa: POWER BOOST VK-G2052S RGB 650W 80+ Tempered Glass
Ekran Kartı: ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ram: GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 x2
Anakart: Asus Prime B450M-K

garaj onlinenin farklı pazar yerlerindeki ürünlerine bak sürekli fiyat farkı olur birinde 3k ucuz diğerinde pahalı olabilir ona dikkat edebilirsiniz ayrıca 5070 48k da satılıyor o da olabilir

Arkadaşlar öncelikle selam. Çoğunuzun bildiği üzere hazır toplama sistemlere vergilendirme geliyor. Benim şuan kullandığım sistem yaklaşık 5 yıllık sistem. 2020 de itopya üzerinden donanım arşivinin önerdiği hazır sistemi satın almıştım. 5 senedir de halen nerdeyse sıkıntısız kullanıyorum ancak hazır daha vergilendirme gelmeden yeni ve daha güçlü bir sisteme geçiş yapmak istiyorum. Amazonda şöyle bir sistem buldum (https://www.amazon.com.tr/dp/B0FQCQJ9QN) ve fiyatı makul görünüyor. Sizce şimdiki kullandığım sistemden yeni sisteme geçmem mantıksız mı ve verdiğim linkteki sistem fiyatına göre iyi midir? Farklı bir sistem önerisi olan varsa ve atabilirse sevinirim. İyi forumlar.

Şuan ki kullandığım sistem;
Kasa: POWER BOOST VK-G2052S RGB 650W 80+ Tempered Glass
Ekran Kartı: ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ram: GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 x2
Anakart: Asus Prime B450M-K
Vergilendirme gelmiyor, toplu sistemler için zaten olan vergiyi firmalar uygulamadığı için TRT şikayet etmiş haliyle firmalara sağlam ceza veriyorlar. Firmalar da birdaha ceza yememek için vergi ödenmesi gereken toplu sistemleri satıştan kaldırıyor parçaları alıp kendiniz toplayın diyor 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri