Rx 9070 xt r7 9700x sistem toplama

Bende de kasa olarak vector var, ön giriş portlarının olduğu kısım o kadar emanetmiş gibi hissettiriyorki anlatamam. Yani "ben plastiğim" diye bağırıyor resmen. Onun dışında güzel kasa fakat aynı fiyat bandında muhtemelen daha iyi alternatifler vardır. RGB Şerit için almaya hevesleniyorsanız hemen vazgeçin çünkü 1 gün sonra varlığını farketmiyorsunuz bile.

Ekler

• 6815.webp
    6815.webp
    225.5 KB · Hit: 9
b650 tomahawkın klonu bu anakart, ses yongası üst seviye. 14 faz ve mosfetler 80 amp. parasına göre baya iyi anakart.
biraz fazla pahalı hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de kasa olarak vector var, ön giriş portlarının olduğu kısım o kadar emanetmiş gibi hissettiriyorki anlatamam. Yani "ben plastiğim" diye bağırıyor resmen. Onun dışında güzel kasa fakat aynı fiyat bandında muhtemelen daha iyi alternatifler vardır. RGB Şerit için almaya hevesleniyorsanız hemen vazgeçin çünkü 1 gün sonra varlığını farketmiyorsunuz bile.
Lian li diye bakmıştım hocam aklınızda başka hangi alternatifler var

attıgım b650-a yı alım m-a yı değil.

Ayrıca 1000 lira fazlasıyla değer çok güçlü faz yapısına sahip arkadaşında dediği gibi tomahawkdan besleme olarak farkı yok.
hocam peki öyle aman aman bir fark yoksa b650m-a alıyım yoksa b650-a alıcağım teşekkür ederim

o b650m-a 8.5k hayatta etmez resmen b650m-r'ın uzaktan akrabasıyım diye bağırıyor.İlla o fiyatta arıyorsanız B850M Force Wifi alın ama çıkarsa b650-a çok iyi.

çok sağolun hocam

Lian li diye bakmıştım hocam aklınızda başka hangi alternatifler var

Buna bir bakın derim. Tabii bununda kullanıcı yorumları önemli. Belki benim bahsettiğim gibi bir eksi yanı falan vardır. Araştırmak lazım.

o zaman anakart olarak Gigabyte b850m force wifi düşünüyorum

Fanlarını nasıl buldunuz bunun? bilgi yok internette resmen.redditte falan sesli olduğunu söylüyorlar.

Buna bir bakın derim. Tabii bununda kullanıcı yorumları önemli. Belki benim bahsettiğim gibi bir eksi yanı falan vardır. Araştırmak lazım.
hocam kasanızda hava akışında bir problem yoksa benim içinde sorun yok ve fanlarının kalitesi nasıl

Yani bence gerek yok. 9700x için gayet yeterli B850 olan.
bende öyle düşünüyorum hocam

hocam kasanızda hava akışında bir problem yoksa benim içinde sorun yok ve fanlarının kalitesi nasıl

bende öyle düşünüyorum hocam
vasat değil bence fiyatına göre yerinde fanları stok sesi böyle biostan ayar çekmen gerek sesi baya azaltırsın.

Fanlarını nasıl buldunuz bunun? bilgi yok internette resmen.redditte falan sesli olduğunu söylüyorlar.
Stok fanlardan bahsediyorsanız, gayet sessiz, stabil. Redditteki arkadaşlar en üst seviye fanlarla karşılaştırmış sanırım :D %100'e alınca evet gürültülü oluyor fakat zaten sistem istenildiği kadar zorlansın fanı o hıza çıkaracak kadar ısı oluşmadığı için problem değil.

anakartla ilgili bir sorum var sadece 2 tane ram slotu var ilerde ram eklemek istesem ekleyemiyeceğim

anakartla ilgili bir sorum var sadece 2 tane ram slotu var ilerde ram eklemek istesem ekleyemiyeceğim
b850m force wifiden bahsediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri