Yeni Ev İçin İnternet Sağlayıcı Önerisi

Neden otomatik sms gelmiyor mu?

Kablonette genelde kullanıcıları memnun diye biliyorum ama bakalım. Diğer yandan turkcell ev interneti ve tv+ ile mantıklı gibi geliyor.
hayır turkcell vermiyor kullanıcı adı şifre

Kablonette genelde kullanıcıları memnun diye biliyorum ama bakalım. Diğer yandan turkcell ev interneti ve tv+ ile mantıklı gibi geliyor.
Kablonette de tv var tabii içeriği ne yönde mutlu eder bilemem bende hem turknet 1000/1000 var hemde kablonet var 100/20

hayır turkcell vermiyor kullanıcı adı şifre
Öyleyse nasıl ulaşacağım? Sonuç olarak modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifre gerekiyor interneti kullanabilmem için. :D
Kablonette de tv var tabii içeriği ne yönde mutlu eder bilemem bende hem turknet 1000/1000 var hemde kablonet var 100/20
Türknette 1000/1000 olsa sorun yok ona geçmek isterim zaten ama ek paket gibi 1000/50 şekilde kullanabiliyorum bahsettiği hızı da ne kadar sağlıklı alırım onu da bilmiyorum. Ve ayrıca neden iki sağlayıcı birden kullanma gereği duyuyorsunuz?

Öyleyse nasıl ulaşacağım? Sonuç olarak modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifre gerekiyor interneti kullanabilmem için. :D

Türknette 1000/1000 olsa sorun yok ona geçmek isterim zaten ama ek paket gibi 1000/50 şekilde kullanabiliyorum bahsettiği hızı da ne kadar sağlıklı alırım onu da bilmiyorum. Ve ayrıca neden iki sağlayıcı birden kullanma gereği duyuyorsunuz?
Biri oyun biri genel kullanım

kankam turkcellde modem otomatik kuruluyor 1 kere kurulum ekibi kurduktan sonra sistemde modem ve ontyi senin aboneliğine güncelliyoruz reset atsanda otomatik kuruluyor

kankam turkcellde modem otomatik kuruluyor 1 kere kurulum ekibi kurduktan sonra sistemde modem ve ontyi senin aboneliğine güncelliyoruz reset atsanda otomatik kuruluyor
Anladım Turkcell paketlerini inceledim ama bana çok mantıklı gelmedi. İnternet ve tv+ beraberinde normale göre bi tık daha pahalı geliyor ve üstelik taahhütlü de internet istediğim gibi çıkmaz ise sağlayıcı değiştirmek isterim doğal olarak.

Herkese iyi günler. Güncel olarak eski evimde 2 senedir netspeed kullanmaktayım ve yeni evime geçeceğim için internet sağlayıcı önerisine ihtiyacım var. Binada TT fiber kutusu mevcut ve evin içerisinde de 1 adet priz önü küçük bir kutu mevcut. Türknette şuan 100mbps paketine geçip ayda +200tl ye 1000/50 hız alabiliyorsun tarzı bir seçenek çıkıyor sizce bu sağlıklı mı? Diğer bir firma Kablonet ise FTTH altyapın var ve 1000mbps'ye kadar hız alabilirsin diyor taahhütlü bir şekilde 900-1000 tl arası bir fiyat var iki sağlayıcınında, kablonette ek olarak kablotv ile geliyor. Ek bilgilendirme, televizyonuma anten kablosu çekmeyip yerel ağ yayınlarını internet üzerinden izleyeceğim. Bu durumda sizce hangi sağlayıcı en sağlıklısı olur?
Türknet netspeed bunlardan şaşmayın hem ftth de varmış ek 200 TL'ye 1000 mbps alın direk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türknette modem zorunluluğu da yok bütceniz varsa bitanede keenetic alın kafanız rahat olur

Türknet netspeed bunlardan şaşmayın hem ftth de varmış ek 200 TL'ye 1000 mbps alın direk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türknette modem zorunluluğu da yok bütceniz varsa bitanede keenetic alın kafanız rahat olur
Elimde keenetic extra 2112 modeli var 1000mbps destekliyor, yüksek ihtimal türknet kullanacağım. Fiber aboneliklerine modem ücretsiz diye yazıyor sayfada eğer faturadan düşmezler ise onuda alıp birini ana modem diğerini router olarak kullanmayı düşünüyorum evde

Elimde keenetic extra 2112 modeli var 1000mbps destekliyor, yüksek ihtimal türknet kullanacağım. Fiber aboneliklerine modem ücretsiz diye yazıyor sayfada eğer faturadan düşmezler ise onuda alıp birini ana modem diğerini router olarak kullanmayı düşünüyorum evde
Güzel fikir hocam

Güzel fikir hocam
Fikriniz için teşekkür ederim hocam. An itibari ile Turknette altyapı sorgulaması yaptım ve 2 ay ücretsiz internet kodu verdi ilk iki ay hız yükseltmesi ve kurulum ücreti 1/6'sı ile 400tl fatura gelecek. Sonrasında olması gereken 700+200+200 şeklinde 4 ay olarak. Umarım sorun yaşamazsam turknet bünyesinde devam etmeyi düşünüyorum.

Hayırlı olsun hocam 1000 mbps nin tadını çıkartmaya bakın

Kablonetten memnun olmayan nadir kullanıcılardan birisiydim. Olay şu ki devlet kurumu olduğu için bazı durumlarda cidden yavaş kalıyorlar. Benim memnuniyetsizliğimin tek sebebi (Antalya) farklı sunucular üzerinden internet sağladıkları için pingim vardı. Arayıp kayıt oluşturmuştuk ama işleme alıp kendi sunucularını kurmaları 2 yıl kadar aldı. Şuan kendi sunucuları üzerinden düşük ping internet veriyorlar. Tek sorun 200/20 lik pakette maks alabileceğin hız 196/19.96 onun dışında upload hep sabit olmasına rağmen saate ve duruma göre 170 ile 196 arasında değişen bir indirme hızı sağlıyorlar ve aradığında kaybın normal olduğunu söyleyip kayıt oluşturup geçiyorlar. Ama ben fiyat olarak eski müşteri olduğum için uyguna kullanıyorum ve diğer firmalara geçmek mantıksız oluyor o yüzden şuan kablonetle devam. Kısaca eskisine nazaran memnunum. (Üst komşum tt kullanıyor 1 haftadır internetin kırık kablosunu yapmaya gelecekler diye bekliyorlar en son bana sordular dedim sık sık arayın onlar bekletmeyi sever.)(ayrıca hattı tt yeni çekti ve çekerken kablonetin yani benim internetimin kablosunu kılavuz olarak kullanıp söküp atmışlar 2 gün internetsiz kaldım 🤬)

turkcell geçme yeter

Geri