Razer BlackShark V2 X Alınır mı

Hocam bu xbox için olan muhtemelen o yüzden tek jaklı bende iade edeceğim xbox da kullanıyorum bunu. Nedense mikrofonu robotsu şekilde ses veriyor. Normal Razer Blackshark V2 X alacağım. Bakalım o da aynı olursa yapacak bir şey yok. Siz bilgisayarda mı kullanıyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin aldığınız kulaklığın paketinden aktivasyon kodu çıktı mı yazılım için?
O tarz bir şeydi hatırlamıyorum. Uygulamasını bir kere yükledim, açıkcası 7.1 hiçbir avantajını görmedim sildim.

Zaten şu an hoparlör ve Wraith EvoX ikilisini kullanıyorum. Ayrıca şu ses kartı var.

O tarz bir şeydi hatırlamıyorum. Uygulamasını bir kere yükledim, açıkcası 7.1 hiçbir avantajını görmedim sildim.

Zaten şu an hoparlör ve Wraith EvoX ikilisini kullanıyorum. Ayrıca şu ses kartı var.
Yani kutunun içinde kod çıktı mı peki ve mikrofonda bir değişiklik oldu mu?

Yani kutunun içinde kod çıktı mı peki ve mikrofonda bir değişiklik oldu mu?
Kod dediğiniz ne bilmiyorum. Ama uygulamayı bir yolla yükledim, kutudaki serial numarası falan olabilir hatırlamıyorum. Eğer bilgisayar 7.1 uygulamasından bahsediyorsanız buna benzer bir yöntemle yaptım.

Kulaklık mikrofonlarını ise kullanmıyorum, deneyimi nasıldır bilmiyorum. Ama kablosuzda yaşadığınız sorunu yaşamama ihtimaliniz yüksek. Sadece desteklediğinden emin olun.

Ses kartınız iyi değilse almayın. Kesinlikle ₺2000 civarı bir kulaklık değil. En fazla döviz ve markadan dolayı ₺1500 verilebilir. Jak bir kulaklık olduğundan ses boğuk ve şiddeti yetersiz gelir. Bağlantıda önerdiğim ayar ile bir miktar kullanılsa da yine yetersiz.

Mikrofonunu denemedim. Kötü olacağını sanmıyorum. Ama kulak pedi hariç genel kalitesi de çok düşük. Düşürseniz kırılacak bir omurgası ve hasar görürse yırtılmaya müsait plastik bir kablosu var. Malzeme kalitesi ped hariç bayağı düşük. Tamamen fiyatı döviz ve marka algısından şişmiş bir ürün. İnsanlar Razer markasına güvenerek alıyor. Ama o fiyatları tekrardan belirteyim hak etmiyor.

Bütçeniz ₺2000 altı diye tahmin ediyorum H2002P öneririm çok daha iyi.

Sürücüsü ve ayar önerisi olan videoyu da bırakayım.

Peki bu kulaklık harici önerebileceğiniz kulaklık var mı? Biraz daha kaba olmayanından ve ben beyaz renk tercih ediyorum

Peki bu kulaklık harici önerebileceğiniz kulaklık var mı? Biraz daha kaba olmayanından ve ben beyaz renk tercih ediyorum

Geri