Matt Murdock
80+ Gold
- Katılım
- 1 Ocak 2022
- Mesajlar
- 8,204
- Reaksiyon skoru
- 5,655
Herkes isteyen kod atsın yazıyor. Çok isteyen paranın yarısını bana atsın kodunu kullanayım 
Nakit olsa atardımHerkes isteyen kod atsın yazıyor. Çok isteyen paranın yarısını bana atsın kodunu kullanayım![]()
Yarım düner siparişi versem uyar mı hocamHerkes isteyen kod atsın yazıyor. Çok isteyen paranın yarısını bana atsın kodunu kullanayım![]()
Adresime yemek sipariş edersen anlaşırız? şaka bir yana geçenlerde birisi de 250tl veriyorum ayağına kod paylaştı sonra sonuç vermedi çok da önemli değil kampanyadan faydalanmaktı amacım zaten, ama yalan söyleyip bu kadar düşmeyin.Nakit olsa atardım![]()
O olmamış hocamAdresime yemek sipariş edersen anlaşırız? şaka bir yana geçenlerde birisi de 250tl veriyorum ayağına kod paylaştı sonra sonuç vermedi çok da önemli değil kampanyadan faydalanmaktı amacım zaten, ama yalan söyleyip bu kadar düşmeyin.![]()