Valorant ta küfürden dava yenir mi

Okula gidiyorsan çok sıkıntı olmaz daha çok işine gelirde okula gitmiyorsan çok işine gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ev hapsi alırsa
Okula gidiyorum da dediğini anlayamadım hocam

adamın kim olduğunu bulamazlar dostum sen riota kayıt olurken tc mi veriyorsun ad soy ad yazıyorsun max e onuda delil yetersizliğinden suçlamadan düşer değil mahkemeye çıkmak.
mail adresi fln var işte öyle

bu tarz oyunlar hesabın sahibinin kim olduğunu bilemez, bilse bile kvkk dan dolayı veremezler en kötü ben değilim der geçersin , adamlar kendi insta hesaplarından millete sövüp benim hesap değil diyorlar beraat alıyor hiçbirşey olmaz yani.
olay sesli sohbetti sesim var ya obs vs kayıt var ise diye düşündüm

Okula gidiyorum da dediğini anlayamadım hocam

mail adresi fln var işte öyle
Hocam diyorum ki böyle siberde şeyler yapanlara ev hapsi veriliyormuş ya ondan dedim bir süre tatil yaparsınız hem para cezası gelmediği sürece üzülmeyin bence değmez

ya ben okul okuyorum ne ev hapsi hocam ben olay hukuki sürece girer de ceza alırmıyım başıma bişey gelirmi diye endişeleniyorum sen ev hapsi diyorsun

Valorant ta ajan seçme ekranında birisi anlık ajan seçti bende küfür ettim karşıda karşışıksızdı mikrofon açıp karşılık vermedi bende sonra kusura bakma oyun siniriyle oldu oyun siniri bilirsin dedim sonra oyun bozuldu çok pişmanım elimde olsaydı lobide de özür dilerdim.
neden kuduruyonuz anlam veremiyorum başka karakter mi yok kardeşim sarmiyorsa trolle takıl kafana göre neden sövuyorsunuz ki anlamsızca sovdun diye karakter geri mi geliyor sana 😂

Ceza olayı hakaretten dava açma hakkına sahip her birey bu arada ceza yer misin yada merciler tarafında ne kadar kale alınırsın bilmem düşük ihtimal

hocam sen de taktın ev hapsine he
Ev hapsi seviyor millet herhalde evde takilmaca lol CS valo oynar durur herhalde 😂

Adam .ldurene bile bir şey olmuyor sana ne olacak.
Yasal olarak dava açabilir ama bakmaya bile tenezzül etmezler

neden kuduruyonuz anlam veremiyorum başka karakter mi yok kardeşim sarmiyorsa trolle takıl kafana göre neden sövuyorsunuz ki anlamsızca sovdun diye karakter geri mi geliyor sana 😂
istemeden oldu diye 3. yazışım hocam sinirlendim bende kusura bakma demiştim oyunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,789
Üyeler
188,989
Son üye
Deepolox
Geri