Çözüldü✓ Nvidia 50 serisi max 150k bütçeli laptop önerisi

Wemsry

80+
Reaksiyon skoru
9
merhabalar ben bir oyun geliştiricisiyim laptop konusunda çok fazla seçenek var biraz kayboldum ve watt olayından dolayı kafam biraz karıştı açıkçası 150k bütçem var oyun geliştiriyorum unreal engin kullanıyorum blenderdan render alıyorum ve diğer ağır programların bir kısmını kullanıyorum arada birde oyun oynuyorum ama genel olarak iş için istiyorum üni öğrencisiyim sabit bir yaşantım yok bu yüzden laptop almam gerekiyor ne önerirsiniz. ekranın renk ve görüntü kalitesinin iyi olması lazım yazılımla uğraşıyo olsam da asıl işim tasarım renkleri doğru görmem gerekiyor ve mümkün olabildiğince ince ve hafif olursa gerçekten çok işime yarar

Son düzenleme:
açıkçası 64 gb ramli bir modele ihtiyacın var eğer ue5 de ağır çalışacaksan

çok uzmanı olduğum konu değil ama yakın zamanda bir dostuma laptop ihtıyacı vardi ve bunu aldık tabi sizin gibi iş yapmıyor oyun + ofis gibi düşünebilirsiniz ben laptopu teslim aldım ve inceledim çok begendim benim tavsiyem üzerime aldı zaten fp olarak öndeydi cihaz ve en önemlisi oda sizin gibi ince bir laptop istiyordu bu laptop gercekten oyun laptoplarına göre zarif ince ve hafif sarjı 1 saat civarı oyunda bitiyor tek eksi yanı o diyebilirim ama o kadar güce ufak pil ne kadar dayanır zaten ona 32 gb 1tb ssd versiyonu aldık ara ara indirim oluyor öyle alırsanız daha uyguna gelir hepsıburada vs üzerinden , inceleyin isterseniz siz 64 gb ram istiyorsunuz diye bu modeli atıyorum 32 yeterse onun fiyatı daha düşük tabi ki ram ssd krizini varken :)

arkadaşıma aldığımız bu 95 k civarına almıştı 2 hafta vs önce hb indirimi vardı

çok uzmanı olduğum konu değil ama yakın zamanda bir dostuma laptop ihtıyacı vardi ve bunu aldık tabi sizin gibi iş yapmıyor oyun + ofis gibi düşünebilirsiniz ben laptopu teslim aldım ve inceledim çok begendim benim tavsiyem üzerime aldı zaten fp olarak öndeydi cihaz ve en önemlisi oda sizin gibi ince bir laptop istiyordu bu laptop gercekten oyun laptoplarına göre zarif ince ve hafif sarjı 1 saat civarı oyunda bitiyor tek eksi yanı o diyebilirim ama o kadar güce ufak pil ne kadar dayanır zaten ona 32 gb 1tb ssd versiyonu aldık ara ara indirim oluyor öyle alırsanız daha uyguna gelir hepsıburada vs üzerinden , inceleyin isterseniz siz 64 gb ram istiyorsunuz diye bu modeli atıyorum 32 yeterse onun fiyatı daha düşük tabi ki ram ssd krizini varken :)

arkadaşıma aldığımız bu 95 k civarına almıştı 2 hafta vs önce hb indirimi vardı

teşekkür ederim yardımınız için ancak alırsam 5080 düşünüyorum :)

Geri