Leptop sıcaklığım 98 dereceleri görüyor

dostum pump-out oluyor termal macunun o yuzden 3 ayda tekrar bozuluyor sicakliklar. Duzgun asiri kaliteli bir termal macun veya faz degistiren termal pad surmen lazim
ben bunu kullaniyorum memnunum laptopimda
ekran kartina termal macun islemciye bundan yapistir:

Garanti dışı olabilir. Dİkkat et. Hangi macun sürersen sür. Yine o sıcaklıklara ulaşıcaktır. Termal ped veya Throttlestop ile 2 kısıtlaması çözümün olabili
bildiğim kadarı ile monster kendin açsan temizlesen bile sıkıntı yaratmıyor ne sürersem süreyim aynı olursa değiştirmeyeyım hıc o zmaan :D,
throttlestop da kısıtlama yaaprsam performasn kaybım olucak bu sefer de ama değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

termal macun bakımını yap. ne az sür, ne de çok. Onun seviyesini internetten bak. Sökerken vidaları kaybetme, bir yerleri kırma. Video kaydına alabilirsin geri takabilmek için.

Bakımını yaptıktan sonra mutlaka 10- 20 derece düşüş olacaktır.
dediğiniz macunu sipariş vereceğim bakalım diğerlerini de biliyorum sağolun tekrardan halledeceğim

arkadaşlar mehabalar monster bir leptopa sahibim sıcaklık değerleri 98 97 derecelerde geziyor bakım yaptıralı 3 ay falan oldu bakımdan önce de böyleydi değişen bir şey pek yok belki bir kaç derecedir
oyuna girince bu civarlarda oluyor değerleri veriyorum ss de oldugu gibi altında soğutucu da aldım 4 fanlı aynı ısınan bır cıhaz monster bılıyorum ama bu kadarı normalmidir

altında soğutması mevcut en yüksek ayarda çalışıyor
leptop performans modunda ve en hızlı fan modunda çalışıyor (zaten ucak kalkıyor bildiğiniz)
Dandik termal macun kullanılmıştır hocam size tavsiyem sıvı metale cihazınız uyumlu mu? bir bakın uyumlu değilse sağlam bir termal macun ve pedleri yenileyin ek olarak bu ürünü de kullanırsanız sıcaklıklar bi 20 derece düşer diye düşünüyorum

dostum pump-out oluyor termal macunun o yuzden 3 ayda tekrar bozuluyor sicakliklar. Duzgun asiri kaliteli bir termal macun veya faz degistiren termal pad surmen lazim
ben bunu kullaniyorum memnunum laptopimda
ekran kartina termal macun islemciye bundan yapistir:
bunu ve güzel de bir termal macun önerisi yaparmısınız bana ikisini de sipariş vereyim hemen

Dandik termal macun kullanılmıştır hocam size tavsiyem sıvı metale cihazınız uyumlu mu? bir bakın uyumlu değilse sağlam bir termal macun ve pedleri yenileyin ek olarak bu ürünü de kullanırsanız sıcaklıklar bi 20 derece düşer diye düşünüyorum
uyumluluğuna nasıl bakacağım birde altında iyi bir soğutucu oldugunu düşünüyorum 4 fanlı 6 derece hız ayarlanabiliyor güzel üflüyor yani

bildiğim kadarı ile monster kendin açsan temizlesen bile sıkıntı yaratmıyor ne sürersem süreyim aynı olursa değiştirmeyeyım hıc o zmaan :D,
throttlestop da kısıtlama yaaprsam performasn kaybım olucak bu sefer de ama değilmi

dediğiniz macunu sipariş vereceğim bakalım diğerlerini de biliyorum sağolun tekrardan halledeceğim
Monster zaten soğutma olarak sıkıntılı bir marka. Sen fan temizliğini yap, termal macun bakımını yap. Laptobun altına soğutucunu koy. En son sorun devam ederse işlemciye watt limiti koyarsın. Bunların haricinde yapabileceğin tek şey laptobu değiştirmek :confused:

Geçmiş olsun.

İŞlemcin kronik ısınan model. Throttlestopdan 60w a sınırlandırabilirsin. Garanti bitik olsa termal ped ile düşürebilirsin. Macun ile alakası olabilir ama bu işlemciler ısınan işlemciler. Laptopu biraz yükselt hava alsın.
leptop yüksekte yani 4 fanlı soğutucu var iyi hava akışı var yani şuna sağdece bu google açık ve ekran kartı 50 c işleci 50 c de geziyor 60 w ye sabitlersem performans kaybım olmaz mı ama ? bunu burdan da yapamazmıyım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-16 003226.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-16 003226.webp
    4.1 KB · Hit: 20
leptop yüksekte yani 4 fanlı soğutucu var iyi hava akışı var yani şuna sağdece bu google açık ve ekran kartı 50 c işleci 50 c de geziyor 60 w ye sabitlersem performans kaybım olmaz mı ama ? bunu burdan da yapamazmıyım
Watt limiti koyarsan performans kaybı yaşarsın. Termal macun bakımından sonra sorun devam ederse limit koyarsın.

Şu video burada dursun. Son çare olarak.

Watt limiti koyarsan performans kaybı yaşarsın. Termal macun bakımından sonra sorun devam ederse limit koyarsın.

Şu video burada dursun. Son çare olarak.
bakıyorum

bunu ve güzel de bir termal macun önerisi yaparmısınız bana ikisini de sipariş vereyim hemen

uyumluluğuna nasıl bakacağım birde altında iyi bir soğutucu oldugunu düşünüyorum 4 fanlı 6 derece hız ayarlanabiliyor güzel üflüyor yani
Hocam fanlı olması daha kötü çoğunlukla bu tarz soğutucular ters akım yaratıyor ve sadece altını yükselttiğiniz için biraz iş yapıyormuş gibi görünüyorlar ama fanların hiçbir etkisi yok dediğim ürünü bence bir araştırınız kullananlar gayet memnun bende yakın zamanda laptopum için alacağım.

Hikayeli oyunda çok yaşamazsın. Online oyunda yaşarsın. O da aman Bi fps olmaz yani

evet özet geçiyorum alt fan kapalı bu ayarı 50 wat olarak yaptı izlediğim adam sizin attıgınız videodaki yanı bende 50 yazdım adam iki tane yere yazıyor bende tek bir kutuya yazılıyor diğerini otomatik o düzeltiyor yani 50 50 oluyor sorun yok start verince max 65 görüyor işlemci sıcaklığı
iyi yani fanları fasta geçirrmiyor bile ama adam start yapınca bench markı onun 20 wat kullanıyor testi başlatınca direk 50 yapıyor en üste bende testi açınca 50 değil 33 wat larda takılıyoe sorun bir sorun değildir umarım birazdan bir oyuna girip test edeceğim yazacağım hemen

fps de de adamın değişiklik olmadı

arkadaşlar mehabalar monster bir leptopa sahibim sıcaklık değerleri 98 97 derecelerde geziyor bakım yaptıralı 3 ay falan oldu bakımdan önce de böyleydi değişen bir şey pek yok belki bir kaç derecedir
oyuna girince bu civarlarda oluyor değerleri veriyorum ss de oldugu gibi altında soğutucu da aldım 4 fanlı aynı ısınan bır cıhaz monster bılıyorum ama bu kadarı normalmidir

altında soğutması mevcut en yüksek ayarda çalışıyor
leptop performans modunda ve en hızlı fan modunda çalışıyor (zaten ucak kalkıyor bildiğiniz)
Çözüm burada

mx6 surebilirsin ekran kartinada

Geri