Yardım MAX 20K BÜTÇEYE KALEMLİ TABLET ÖNERİSİ LAZIM

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Bütçe
20000
Dostlar max 20k ya kadar illa 20k olmak zorunda değil bir tablet arıyorum laptop için 2. ekran ve derslerim için not almak istiyorum amacım tamamen bu yönde buna uygun önerilerinizi bekliyorum

Asla TFT ekrana o parayı vermezdim kaldı ki rakipleri daha iyi tabletler yapabiliyor o bütçede ben olsaydım yenileme hızı önemsiz ise iPad 16 alır geçerdim.

Asla TFT ekrana o parayı vermezdim kaldı ki rakipleri daha iyi tabletler yapabiliyor o bütçede ben olsaydım yenileme hızı önemsiz ise iPad 16 alır geçerdim.
İpad 16 kalemle birlikte bütçemi aşıyoe ki 2. Ekran olarak kullanmak idtediğimden biraz büyük olursa tablet daha iyi olur

İpad 16 kalemle birlikte bütçemi aşıyoe ki 2. Ekran olarak kullanmak idtediğimden biraz büyük olursa tablet daha iyi olur
O zaman düşünülebilir FP olarak büyük ekran konuşacaksak evet Samsung iyi fiyat olarak.

huawei samsung honor xiaomi tabletleri kullanmış biri olarak samsung öneririm. aynı paralara çok daha iyi donanımlı cihazlar alabiliyorsun evet ama parça bulmak ( özellikle kalem ) ve yazılım konusunda en iyisi samsung. Alcaksan Plus modelleri al ekran büyüklüğü deneyimi çok etkiliyor.

Ekranına yeterli değil diyorlar tft olduğu için yinede alınabilir mi
Tab s10 FE'nin Ekranı gayet iyi. Endişeniz varsa mağazada inceleyin.

Ipad önermişler ama windows için ikinci ekran özelliği yok. Aylık 100TL'lik abonelik gerektiren duet display uygulamasını indirip kullanmanız gerekecek.

Son düzenleme:
Xiaomi pad 7 + focus pen vs tab s10 fe plus

Hangisini önerirsiniz hali hazırda Xiaomi 15 kullanıyorum memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran olarak baya bir fark gibi global sitelerde pad 7 daha fazla puan almış

Xiaomi pad 7 + focus pen vs tab s10 fe plus

Hangisini önerirsiniz hali hazırda Xiaomi 15 kullanıyorum memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran olarak baya bir fark gibi global sitelerde pad 7 daha fazla puan almış
Pad 7'nin ekranı gerçekten daha iyi. Donanımı Tab S10 FE'den yaklaşık %50 daha güçlü. Xiaomi'nin yazılımından memnunsanız mantıklı bir tercih.

Geri