🔥İndirim Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 17.6 k ₺ - Kutusuz

Reaksiyon skoru
162
➡️ 600epey koduyla tekrar indirimde. Ara ara takip etmek gerekiyor stok bitsede. Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Peşin fiyatına bazı kredi kartlarına 2-3-4-6 taksit avantajı da var. Piyasanın yarı fiyatına geliyor.

Alanlar kadar alamayıp kaçıranlar üzülenler olmuştu. Şimdi sizin zamanınız hadi bakalım. Herkesi 4 tb ssd sahibi yapıyoruz 😅🤣

Ben geçen hafta 17k'dan almıştım. Teslim aldım ürünü. Düz model olarak satılmasına rağmen soğutuculu geldi. Ekstra daha indirimli oldu. Konu içinde diğer alan arkadaşlara da soğutuculu gitmiş. Bilginize :)

📌 ÜRÜN TESLİMİ SONRASI İNCELEME: Merak eden/aklında soru işareti olan arkadaşlar için, ürünü taktım ve test ettim. Samsung magician yazılımıyla da baktım. Orijinal olduğunu teyit etti. Hız testleri olması gerektiği gibi. Üzerine 3 tb'tan fazla veri yazdım. Sıkıntısız halletti. Konu içerisinde alan diğer arkadaşlar da aynı şekilde teyit ettiler ✅

PTTAVM :

Aynı satıcının çiçeksepeti mağazası da var. Buraya da bakabilirsiniz. Zaman zaman burada da indirime giriyor.

ÇİÇEKSEPETİ:

Ekran görüntüsü 2026-02-23 172420.webp

20260217_113550.webp

Son düzenleme:
iyi fiyat ama sepette düşmedi bende de

Son düzenleme:
Birçok platformda mağazası mevcut. Hepsiburada'da özellikle 7 senedir aktif ve yorumları olumlu görünüyor.

Ben sipariş ettim hocam bende düştü.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun umarım kullanılmış ürün göndermez satıcı kendisinden 2023 veya 2024 yılında amazon mağazasından deepcool sıvı soğutma almıştım sıfır kapalı kutu göndermişti bu ssdnin kutusuz olması endişelendirdi sadece

hayırlı olsun umarım kullanılmış ürün göndermez satıcı kendisinden 2023 veya 2024 yılında amazon mağazasından deepcool sıvı soğutma almıştım sıfır kapalı kutu göndermişti bu ssdnin kutusuz olması endişelendirdi sadece
Gelince gerekli kontrolleri yapıp gerekirse iade ederim hocam. Fiyatı kaçırmak istemedim :)

tray olarak alıyorlar ya ondandır bence

Hocam herhangi bir şey yaptın mı, bende düşmüyor uygulamasıda var ama 18.5k çıkıyor sepette vs.
Hayır, ekstra bir şey yapmadım direkt düştü bende ve sipariş geçtim hocam 🤔

zamlamışlar hemen :d

Geri