Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

Talha-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Dostlar yaklaşık 10 gündür steam pazara giriş yapamıyorum. Vpn ve mobil veri ile girebiliyorum sadece.

-Modem resetledim
-Dns değiştirdim
-Steam kısayoluna tcp ekledim Hiçbiri işe yaramadı.

Steam hesabımdan çıkıp tekrar girdim. Steamguardda ip adresim İstanbulda olduğum halde Karsta gözüküyor. Bu sorun başladığından beri öyle sanırım. 1 Hafta kadar önce de ip adresimin karsta gözüktüğünü görmüştüm. Sanırım sorun bundan kaynaklı. Bu sorunu yaşayan türknetliler de bunu kontrol edebilir mi ? Türknet bakım mı yapıyor anlamadım. Türknete bu sorunu topluca bildirelim belki düzeltirler

Aynı sorun bende de var artı olarak iPhone servislerinde internet çok yavaş app store ve yazılım güncelleme tarafında.

çoğu kişi giremiyor ben telefon internetiyle erişebiliyorum

Telefondan mobil veri açınca giriyor

Çoğu kişide açılmıyor steam'in halt yemesi.

Dostlar türknetten kaynaklı Bence. Steamden çıkıp girer misiniz. İp adresi karsta veya başka şehirde gözüküyor mu bakın

problemin goodbyedpi kaynaklı olduğu belirtilmiş konuda goodbyedpi kullanmayıp pazara erişemeyen var mı ?

Aynı sorun bende de var artı olarak iPhone servislerinde internet çok yavaş app store ve yazılım güncelleme tarafında.
Hocam app store un yavaş indirmesi dnsten kaynaklı bende dns vardı yavaş indirmeye başladı her şeyi dnsi kaldırınca düzeldi sizde de dns varsa kaldırıp deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri