Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

Hocam app store un yavaş indirmesi dnsten kaynaklı bende dns vardı yavaş indirmeye başladı her şeyi dnsi kaldırınca düzeldi sizde de dns varsa kaldırıp deneyebilirsiniz
Olabilir hocam dc için dns girmiştim diye hatırlıyorum direkt modem arayüzünden.

Dostlar dediğim gibi sorun steamden kaynaklı olsa mobil veriden veya vpn den de giremezdik. Sorun internet dağıtıcısından kaynaklı. Türknet ip adersim karsta gözüküyor ben istanbulda oturuyorum. Aynı sorunu yaşayanlar da ip adresine bakabilir mi sorunu kaynağını sağlamlaştırmış oluruz

Dostlar dediğim gibi sorun steamden kaynaklı olsa mobil veriden veya vpn den de giremezdik. Sorun internet dağıtıcısından kaynaklı. Türknet ip adersim karsta gözüküyor ben istanbulda oturuyorum. Aynı sorunu yaşayanlar da ip adresine bakabilir mi sorunu kaynağını sağlamlaştırmış oluruz
ip adresinin nerede gözüktüğünün bir önemi yok ip havuzundan rastgele ipler sağlanıyor sana modemine reset atarak yeni ip alabilirsin, başka forumda gördüm bu durumdan şikayetçi olan çok kişi var ve hepside türknetli türkneti sıkıştırıyorlardır düzeltirler diye düşünüyorum

ip adresinin nerede gözüktüğünün bir önemi yok ip havuzundan rastgele ipler sağlanıyor sana modemine reset atarak yeni ip alabilirsin, başka forumda gördüm bu durumdan şikayetçi olan çok kişi var ve hepside türknetli türkneti sıkıştırıyorlardır düzeltirler diye düşünüyorum
Hocam dün modeme reset attım ip adresim Yine karsta çıktı. 10 gün önce de ip adresim karstaydı.

ben adanadayım daha önce farklı illerde çıkıyordu ip adresim şuanda diyarbakırda çıkıyor statik ip almış olsam adanada çıkardı büyük ihtimalle

ben adanadayım daha önce farklı illerde çıkıyordu ip adresim şuanda diyarbakırda çıkıyor statik ip almış olsam adanada çıkardı büyük ihtimalle
Doğrudur. Ama sorun türknet kaynaklı değil mi ?

bende de aynı problem var hem burada hem başka bir forumda sadece türknetlilerde bu problem görülmüş başka bir forumda bir kullanıcı 1 hafta önce talep oluşturmuş ve çözülmeye çalışıldığı söylenmiş

bende de aynı problem var hem burada hem başka bir forumda sadece türknetlilerde bu problem görülmüş başka bir forumda bir kullanıcı 1 hafta önce talep oluşturmuş ve çözülmeye çalışıldığı söylenmiş
Az önce steame girdim pazar ve envanter açılıyor. Sayfayı birkaç kere yeniledim sorunsuz açıldı. Birkaç yenilemede daha yaptım yine aynısı oldu düzelmemiş

Dostlar yaklaşık 10 gündür steam pazara giriş yapamıyorum. Vpn ve mobil veri ile girebiliyorum sadece.

-Modem resetledim
-Dns değiştirdim
-Steam kısayoluna tcp ekledim Hiçbiri işe yaramadı.

Steam hesabımdan çıkıp tekrar girdim. Steamguardda ip adresim İstanbulda olduğum halde Karsta gözüküyor. Bu sorun başladığından beri öyle sanırım. 1 Hafta kadar önce de ip adresimin karsta gözüktüğünü görmüştüm. Sanırım sorun bundan kaynaklı. Bu sorunu yaşayan türknetliler de bunu kontrol edebilir mi ? Türknet bakım mı yapıyor anlamadım. Türknete bu sorunu topluca bildirelim belki düzeltirler
Aynı sıkıntı bende de var desteğe yazdım vpn kullanma dediler goodbyedpi bile yok.

sorun bir hafta önce türk telekomda felan da varmış şuanlık sadece türknette görünüyor ve arada gidip geliyormuş yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi beklemek dışında tek çözüm farklı farklı ipler almak olabilir modem resetleyip resetleyip deneyebilirsiniz

sorun bir hafta önce türk telekomda felan da varmış şuanlık sadece türknette görünüyor ve arada gidip geliyormuş yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi beklemek dışında tek çözüm farklı farklı ipler almak olabilir modem resetleyip resetleyip deneyebilirsiniz
Herşeyi denedim zaten beklerim artık sadece. Az önce birkaç kere pazara girip çıktım ara sıra açılıyor biraz düzelme var. Önceden hiç girilmiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri