🔥İndirim ASUS TUF Gaming F16 RTX5050 115W i5-13450HX 16 GB 512 GB 16" FHD 46.549 TL

Ürünü takip ediyorum, uzun zamandır bu fiyatta değildi. Bugün indirime girdi. Arada Hepsiburada satıcılı olarak indirime giriyordu ama bunun kadar uzun süre durmadan hızlıca bitiyordu.

Ürünlerin biri FX608JH-RV081, diğeri FX608JH-RV080 kodlu. Muhtemelen bu nedenle Akakçe'ye düşmemiş. Yine de bu fiyatlara satılan bir ürün için 550 TL çok büyütülmemeli bence. Taksit imkanı ile birlikte fiyatı her iki şekilde de çok iyi ne de olsa. Ayrıca GPN Teknolojide ASUS'un resmi satıcısı. Sorun yaratmaz.
Hocam 44 -45 binle son 1 aydır en az 3 kere paylaştım bu ürünü. Sadece hepsiburada bazlı bakma trendyolda da 46 idi

Hocam 44-45 binle son 1 aydır en az 3 kere paylaştım bu ürünü. Sadece hepsiburada bazlı bakma trendyolda da 46 idi
Trendyol'dakini hiç görmedim. Taksit imkanı Hepsiburada'ya göre nasıl onuda pek bilmiyorum. Yine de dediğim gibi, her iki şekilde de taksit imkanıyla birlikte fiyat çok iyi. Fiyatının öncekiyle aynı olmaması konusunda, istersen RAM fiyatlarının artmasını bahane edebilirsin.😀

Trendyol'dakini hiç görmedim. Taksit imkanı Hepsiburada'ya göre nasıl onuda pek bilmiyorum. Yine de dediğim gibi, her iki şekilde de taksit imkanıyla birlikte fiyat çok iyi. Fiyatının öncekiyle aynı olmaması konusunda, istersen RAM fiyatlarının artmasını bahane edebilirsin.😀
Ürünü ben zaten tavsiye ediyorum.Bu fiyatı geçtim 48-50kya kadar rakibi yok cihazın.
Sadece son 1 aydır bu fiyatlarda olduğunu söyledim. detaylı grafiklere verdiğin iki model numarası içinde epeyden bakabilirsin bu ürünü 43.999₺ ile dip fiyata da ben paylaştım uzun süre takip ettiğim bir cihaz o yüzden biliyorum kafadan sallamıyorum.

Ürünü ben zaten tavsiye ediyorum.Bu fiyatı geçtim 48-50kya kadar rakibi yok cihazın.
Sadece son 1 aydır bu fiyatlarda olduğunu söyledim. detaylı grafiklere verdiğin iki model numarası içinde epeyden bakabilirsin bu ürünü 43.999₺ ile dip fiyata da ben paylaştım uzun süre takip ettiğim bir cihaz o yüzden biliyorum kafadan sallamıyorum.

Salladığını iddia etmedim zaten hocam. Ben indirimdeyken baktığımda en son indirim bitmişti ve fiyat Hepsiburada'da 52K civarına yükselmişti.

Zaten ben bi ürüne bakmaya durayım. Hemen fiyatı arttı..
Fakir hırsızlığa çıksa ay akşamdan doğarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bilen bi beye benziyorsun. 😊🙄
Hacım bu fiyatlara alınabilecek başka ne olur acaba fikrin var mıdır ? Daha uygun olsa mükemmel olur zira zaten bütçe üstüydü diye alamadım bunu o an ..

Son düzenleme:
5050 sizi çok götürmüyebilir. bilginiz olsun genelde 5050li ekran kartını gömüyorlar. şuana kadar çıkmış olan oyunların hepsini rahatça açar. ama ileride durum ne olur. bilmiyorum.

5050 sizi çok götürmüyebilir. bilginiz olsun genelde 5050li ekran kartını gömüyorlar. şuana kadar çıkmış olan oyunların hepsini rahatça açar. ama ileride durum ne olur. bilmiyorum.
laptopta pek seçenek yok masaüstünde gömülüyor

Neticeten alınır mı bu cihaz ? ısınma sorunu var mıdır? bilinen kronik arızası var mıdır ? uzun vadede sorun çıkarır mı ?
rtx 5050den çok bir performans beklemeyin ona göre alın.

laptopta pek seçenek yok masaüstünde gömülüyor
doğru diyorsun her şey ateşpahası vallaha bende bişey almadım. ama bu gidişle 5050 5060 alacam gibi mecburen. en azından 1 2sene götürür gibi geliyor. bana

rtx 5050den çok bir performans beklemeyin ona göre alın.

doğru diyorsun her şey ateşpahası vallaha bende bişey almadım. ama bu gidişle 5050 5060 alacam gibi mecburen. en azından 1 2sene götürür gibi geliyor. bana
9060xt olmadı mı

çok zamlanacak gibi olursa olmayı planlıyorumda şimdilik almamak daha mantıklı. çok talep yok. zaten bunlara.

9060xt olmadı mı
psudan dolayı olmaz o

ai a sordum sorun çıkarabilirmiş. şimdi uğraşmak istemiyorum. onunla açıkcası.

zaten işlemcide eskidi. komple sistem değişsem. daha mantıklı ama para yok işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri