❌İndirim Bitti! Torima D04 1+1 hoparlör 144Tl Mağazalarda

yerçileği

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
677

Ekler

• IMG_1696.webp
    IMG_1696.webp
    80.1 KB · Hit: 207
Son düzenleme:
Stok bitmiş.

bitti mi ya

Eski hoparlörüm Creative SBS A35 vardı boşta cızırtı sesinden yeni hoparlöre geçtim. bimden polosmart hoparlör aldım ses kalitesi daha kötüleşti (bu da ona benzer) aldığım gibi iade edip ardından paraya kıyıp creative pebble aldım. Tabi ben aldığım zaman iyzico ile 800 tl geldi.
Şimdi 2000 TL. Bir de satıcı (zaten tek satıcı var bilenler bilir) büyük zamı istanbul büyükşehir başkanı tutuklanınca yaptı daha sonra dolar stabilize oldu ama fiyatlar fahiş şekilde kaldı. Şuan yurtdışında 1100 TL burda 2000 TL.

İşin özeti bu hoparlörden büyük beklentilere girmeyin

Eski hoparlörüm Creative SBS A35 vardı boşta cızırtı sesinden yeni hoparlöre geçtim. bimden polosmart hoparlör aldım ses kalitesi daha kötüleşti (bu da ona benzer) aldığım gibi iade edip ardından paraya kıyıp creative pebble aldım. Tabi ben aldığım zaman iyzico ile 800 tl geldi.
Şimdi 2000 TL. Bir de satıcı (zaten tek satıcı var bilenler bilir) büyük zamı istanbul büyükşehir başkanı tutuklanınca yaptı daha sonra dolar stabilize oldu ama fiyatlar fahiş şekilde kaldı. Şuan yurtdışında 1100 TL burda 2000 TL.

İşin özeti bu hoparlörden büyük beklentilere girmeyin
140tlye bir tavuk döner alınıyor hocam hoparlörü olmayanlar için alınır bende bluetooth boseler var ama bluetooth aparatlarından hiç memnun olmadığımdan pcde sıkıntı yaşıyorum bunu aldım

140tlye bir tavuk döner alınıyor hocam hoparlörü olmayanlar için alınır bende bluetooth boseler var ama bluetooth aparatlarından hiç memnun olmadığımdan pcde sıkıntı yaşıyorum bunu aldım
hiç hoparlör yoksa tabi alınır yokluktan her türlü iyidir

hocam ses kalitesi nasıl temiz mi boğuk mu
vasat :D 150 liraya pek bir şey beklemek olmaz ama ses çıkarsın yeter kafasındaysan alınır. kablosu çok kalitesiz ama iki güne bozulur.

Fason üretim. Farklı bir markadan bu modelin aynısını almıştım, ses kalitesi yüksekliği fiyatına göre iyi. Sesi kötü diyenlerden ricam aynı fiyata başka hangi model marka haporlör kullanıp onun sesini sevdiklerini yazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,600
Üyeler
189,878
Son üye
kaan84601
Geri