Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ 30-35K

Sessiz ve soğuk gayet iyi gaming oc dan falan daha iyi.
İndirime giriyor mu bunlar direkt almalı mıyım sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet iyi hocam pulse üzmez stabil bir kart
Hocam bir şey rica etsem sizden benim kasa az küçük de yeni kartlar büyük galiba sığar mı sığmaz mı nasıl anlarım kasam: TUF GAMING GT301.

Hocam bir şey rica etsem sizden benim kasa az küçük de yeni kartlar büyük galiba sığar mı sığmaz mı nasıl anlarım kasam: TUF GAMING GT301.
girsede değmez artacak martta fiyatlar.Pulse şuanki en iyi ucuz model alın geçin.

yanlış bakmadıysam ucu ucuna sığıyor hocam sıkıntı olmaz

girsede değmez artacak martta fiyatlar.Pulse şuanki en iyi ucuz model alın geçin.
Tamamdır teşekkür ederim eskiden Wattman falan hatalar vardı 3070TI o yüzden tercih etmiştim onlar düzeldi mi?

Alınca görürsünüz hocam, büyük ihtimalle 2 hafta içinde pişman olacaksınız. Yazılımı kesinlikle Nvidia kadar iyi değil, MFG yok, FSR 4'ü çoğu oyun desteklemiyor ama DLSS neredeyse her oyunda var.
MFG ne oluyor bilmiyorum açıkçası yalan olmasın.

ilk olarak soğutması gayet iyi
ikinci olarak indirime bayadır girdiğini görmedim
üçüncüsü de kasanıza ise sıfıra sıfır geliyor kasanız 320mm destekliyor ekran kartının kendisi 320mm

yanlış bakmadıysam ucu ucuna sığıyor hocam sıkıntı olmaz
Tamamdır hocam yarın almayı düşünüyorum o zaman. VRAM 16 olması galiba avantaj sağlar ayrıyetten. Zaten beni 2 3 sene daha götürür diye düşünüyorum son haliyle. Sonra komple değiştiririm sistemi.

üçüncüsü de kasanıza ise sıfıra sıfır geliyor kasanız 320mm destekliyor ekran kartının kendisi 320mm
Sıfıra sıfır sorun olur mu yani? Kasanın uzunluk mu 320 yoksa desteklediği mi acaba sürte sürte sokmayalım kartı.

Tamamdır teşekkür ederim eskiden Wattman falan hatalar vardı 3070TI o yüzden tercih etmiştim onlar düzeldi mi?

MFG ne oluyor bilmiyorum açıkçası yalan olmasın.
Frame generation'un daha farklı bir şeyi gibi düşün 2026'da 6X'e kadar fps artışı güncellemesi falan gelecek ama %1 değerin 30 fps olduktan sonra 250 ortalama fps bir işe yaramıyor.Saf güç lazım ki yapay zeka kare üretimi düzgün olsun.Ayrıca amd yüksek ihtimal mfg benzeri bir şey getirir yakın zamanda hali hazırda afmf 2 var ama pek iyi görüntü kalitesi yok diye biliyorum yanlış olmasın.

kasaya o 320 desteği yazarken biraz pay bırakıyorlar garanti olsun diye

Tamamdır hocam yarın almayı düşünüyorum o zaman. VRAM 16 olması galiba avantaj sağlar ayrıyetten. Zaten beni 2 3 sene daha götürür diye düşünüyorum son haliyle. Sonra komple değiştiririm sistemi.

Sıfıra sıfır sorun olur mu yani? Kasanın uzunluk mu 320 yoksa desteklediği mi acaba sürte sürte sokmayalım kartı.
yok hocam öyle bir şey olmaz taktıktan sonra iki parmak falan boşluk kalır muhtemelen

kasaya o 320 desteği yazarken biraz pay bırakıyorlar garanti olsun diye
Tamamdır hocam alıyorum o zaman yarın çok teşekkür ederim. İşlemcim besler değil mi gücü hakkında pek bilgim yok.

yok hocam öyle bir şey olmaz taktıktan sonra iki parmak falan boşluk kalır muhtemelen
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Geri