TaHao
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 963
Mat kaplama qdoled 3. Nesil. Bence fiyat-taksit olarak çok iyi.
Link?Mat kaplama qdoled 3. Nesil. Bence fiyat-taksit olarak çok iyi.
Koydum unutmuşumLink?
Ben 3 saat önce sattım bendekini, çocuk mat kaplamayı daha çok sevdiğini söyledi. Sanırım kişiden kişiye veya ihtiyaca göre değişiyor.Bence harika bir monitör. Bir senedir aktif olarak kullanıyorum. Kaplama mat değil, yazı kesinliği bir tık sıkıntı olsa da görüntü kalitesi çok iyi. Yazılımı stabil.
![]()
Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG612SUXUF (S27DG612) Monitör
Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG612SUXUF (S27DG612) Monitör S27DG612SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aynı değl mi?
Valla 9 taksit alırsan 22.500'e geliyor %2 enflasyonla20ye g5 alınacağına bu daha modern
Ben olsam 10 daha koyar 4k 240hz 32" alırdım. Bu ikisi arasında da heralde samsung seçerdim.MSI MAG 273QP QD-OLED X24 mü yoksa bu monitör mü
MSI daha iyi.MSI MAG 273QP QD-OLED X24 mü yoksa bu monitör mü
Hocam mat ve parlak kullanıyorum aktif olarak. Işık faktörü olmayınca yan yana koyunca ben kumlanma var Green var diyemiyorum. Üstelik parlak qd oled olan ekran 4k. Bence ya parlak çok övülüyor ya mat kaplama gereksiz gömülüyor. Ya da dediğiniz gibi çok kişisel bir konu. Ben nötrümKoydum unutmuşum
Ben 3 saat önce sattım bendekini, çocuk mat kaplamayı daha çok sevdiğini söyledi. Sanırım kişiden kişiye veya ihtiyaca göre değişiyor.
Ben de şunu fark ettim, karanlıkta kullanırken mat kaplamayı pek algılayamıyorum. Işıkları açılınca belirginleşiyor. Eğer gece kuşuysan veya odan hep karanlıksa mat kaplama tercih edilebilir. Parlak kaplama 4k oled aldım cumartesi gelcek o zaman kafamdaki tüm sorular giderilecek benim deHocam mat ve parlak kullanıyorum aktif olarak. Işık faktörü olmayınca yan yana koyunca ben kumlanma var Green var diyemiyorum. Üstelik parlak qd oled olan ekran 4k. Bence ya parlak çok övülüyor ya mat kaplama gereksiz gömülüyor. Ya da dediğiniz gibi çok kişisel bir konu. Ben nötrüm![]()
İkisi de kendince avantajları olan paneller. Mesela bende parlak ekranlı laptop var aşırı yansıma yapıyor görüntü net olsa da bazen arkadan ışık vurunca deneyim kötü oluyor. Mat panellerde böyle bir sorun yok ama onların da görüntü kalitesi hissedilir şekilde kötüleşiyor bence. Mağazalarda falan çok deneyimledim de parlak panellere göre hep geri kalıyor gibi geliyor. Dediğiniz gibi aşırı abartı bir fark yok ama beni rahatsız etti biraz da olsa.Hocam mat ve parlak kullanıyorum aktif olarak. Işık faktörü olmayınca yan yana koyunca ben kumlanma var Green var diyemiyorum. Üstelik parlak qd oled olan ekran 4k. Bence ya parlak çok övülüyor ya mat kaplama gereksiz gömülüyor. Ya da dediğiniz gibi çok kişisel bir konu. Ben nötrüm![]()