Düzgün bi yama istiyosan biraz uzun sürerSelamlar, bildiğiniz gibi Resident Evil requiem 27 şubat'ta çıkıyor. Ben de ön siparişle satın aldım ama oyunda Türkçe yok. Sizce Türkçe yama ne zaman çıkar? Oyunla aynı gün mü gelir yoksa biraz bekler miyiz?
Olay 50.000 TL değil hocam; adamlar Türkçe çıkartmak istemiyor. Sonuçta milyar dolarlık şirketler. Ama bence şunun da etkisi var: Türkiye’de belli bir topluluk oyunları torrent olarak oynuyor. Hatta Requiem’de Türkçe olmadığı için oyunu satın almayıp torrent oynayacak bir kesim bile var Türkiye’de. Bunun büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum.anlamıyorum vallahi çok mu zor bir çevirmene scriptleri verip türkçeye çevirtmek. max verecekleri 50.000 tl felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konami game pass felan verseler ben çeviririm yani![]()
hocam bu yüzden şevkle yama çıkarmaları gerekmez miOlay 50.000 TL değil hocam; adamlar Türkçe çıkartmak istemiyor. Sonuçta milyar dolarlık şirketler. Ama bence şunun da etkisi var: Türkiye’de belli bir topluluk oyunları torrent olarak oynuyor. Hatta Requiem’de Türkçe olmadığı için oyunu satın almayıp torrent oynayacak bir kesim bile var Türkiye’de. Bunun büyük bir etkisi olduğunu düşünüyorum.