Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 272
Benim takip ettiğim kanallarda paylaşılmamıştı bu kart, hangi kanal bu özelden atabilir misin sana zahmet.Alıntıyı görüntüle
Belki onlar yeni görmüş olabilirler
Benim takip ettiğim kanallarda paylaşılmamıştı bu kart, hangi kanal bu özelden atabilir misin sana zahmet.Alıntıyı görüntüle
Belki onlar yeni görmüş olabilirler
aldığım asus prime 9070 xt yi iptal ettim stok gelebilir
ATX olanı gelse keşke23799 a gelirse en mantıklı ekran kartı bence o şuan bir de ssd ler ekleyebilirsiniz onlarda baya sağlam düşüyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070 xt pure yine düştü https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DRPRKYR6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3699 TL bedavaMSI MAG PANO M100R PZ TEMPERLİ CAM 3X120MM 1X120MM ARGB FAN MATX PANORAMİK GAMİNG BİLGİSAYAR KASASI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG PANO M100R PZ TEMPERLİ CAM 3X120MM 1X120MM ARGB FAN MATX PANORAMİK GAMİNG BİLGİSAYAR KASASI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
alan abi (35-40 yaş civarıydı) sistem diziyordu her şeyi beyaz yapmaya kafayı takmış bunun sıfırı da 35-36 oldu bir ara 29 a verdim çok düzgün adamdı vatan faturalı olması da etki etti 6 aylık. 9060 xt 16 gb a geçtim aslında memnunum da işte fırsat bazen aldırıyor sonra vazgeçtiriyorRX 9070'i 29K'ya iyi okutmuşsun hoca ben o paraya XT Pulse sattım zar zor. Nereden buluyorsun bu alıcıları![]()
34.175 tl var.aldığım asus prime 9070 xt yi iptal ettim stok gelebilir
ben msi özellikle anakartları hiç sevmiyorum ama bu kasa çok güzel bence o fiyata değer gibi daha iyi seçenek bence kesin vardır da baya havalı duruyorBu msi mag pano alınır mı acaba ara sıra düşüyor. Kuponla 3.500e geliyor.
ben de red devili 30a sattım iyi satmış vallaRX 9070'i 29K'ya iyi okutmuşsun hoca ben o paraya XT Pulse sattım zar zor. Nereden buluyorsun bu alıcıları![]()
Kupon nedirBu msi mag pano alınır mı acaba ara sıra düşüyor. Kuponla 3.500e geliyor.
Stok var mihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0FDL4CKPY?smid=A215JX4S9CANSO&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1 şu ürünü aldım şimdi normal fiyatı 6.5-7 bandında kullanan arkadaşlar var mı ?