Başar gedik
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
arkadaşlar şuan benim buldugum ht08 kulaklıgı bunu almak istiyorum başka iyi buldugunuz kulaklkık varsa söyler misiniz
Anker soundcore r50iarkadaşlar şuan benim buldugum ht08 kulaklıgı bunu almak istiyorum başka iyi buldugunuz kulaklkık varsa söyler misiniz
kronik sorunlu diyenler gördüm o yüzden korkuytorummelobuds pro ht08 iyidir hocam bu fiyat bandında rakipsiz.
teknoloji işi şans işi forumda kullananı çok ben de kullandım bir dönem, herhangi bir sorunu yoktu. 1 yıldır çalışıyor sorunsuz.kronik sorunlu diyenler gördüm o yüzden korkuytorum
Spor için HT08 mi soundpeats free2 classic mi sizce.melobuds pro ht08 iyidir hocam bu fiyat bandında rakipsiz.
free2 classic yukarıdaki arkadaşın attığı r50iden bile zayif. sadece bass ve yuksek ses, yil 2026 anc yok kulaklıkta. çakma airpodslarda bile var.Spor için HT08 mi soundpeats free2 classic mi sizce.
ht08mi çekmeliyim yanii beklediğim kaliteyi verir mifree2 classic yukarıdaki arkadaşın attığı r50iden bile zayif. sadece bass ve yuksek ses, yil 2026 anc yok kulaklıkta. çakma airpodslarda bile var.
burası ezici bir üstünlükle ht08.