Beyler 110k paraya şöyle bir sey topladım onerileriniz neler? Neleri degistirmeliyim
Benim 5080 sistemi 110 bine salayım sana monitorude birdahaki ay alırsın mis gibi olursun.Beyler 110k paraya şöyle bir sey topladım onerileriniz neler? Neleri degistirmeliyim
Hocam 9800x3d için soğutma da ne kullanıyorsun? Bir kaç oyunda ki sıcaklık ve fps değerlerini paylaşabilir misinBenim 5080 sistemi 110 bine salayım sana monitorude birdahaki ay alırsın mis gibi olursun.
Eyvallah reis de 0 dizecegimBenim 5080 sistemi 110 bine salayım sana monitorude birdahaki ay alırsın mis gibi olursun.
olmamış gibi çok pahalıBeyler 110k paraya şöyle bir sey topladım onerileriniz neler? Neleri degistirmeliyim
tam cuk oturmuş niye öyle dedin ki110kya 5070 mi
özür dilerimtam cuk oturmuş niye öyle dedin ki
2. eller sıfırlardan pahalıOlmamıs.Nakit alma şansnız var mı?Atiyorum ram ssd ve gpu nakit 2.el diğer parçalar 0 misali
Facebook gruplarında değil2. eller sıfırlardan pahalı![]()
iyiymiş zamanı varsa imkanı varsa dediğiniz mantıklı olabilirFacebook gruplarında değil
Zaman bulunca atmaya çalışacağımHocam 9800x3d için soğutma da ne kullanıyorsun? Bir kaç oyunda ki sıcaklık ve fps değerlerini paylaşabilir misin