Benchmark sonuclarım sizce nasıl?

ve ayarlardan bakarmısın güç tasarrufunda mı sistem

1771539777332.webp

eski ekran kartım 3050 ile valoda sorunsuz oynarken sadece ekran kartı degismem ile fps dusuklugu cok garıp uzucu gelıyo cok buyuk hevesle almıstım kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yuksek performansta

Alıntıyı görüntüle
eski ekran kartım 3050 ile valoda sorunsuz oynarken sadece ekran kartı degismem ile fps dusuklugu cok garıp uzucu gelıyo cok buyuk hevesle almıstım kartı

yuksek performansta
benchmark yaparken arkada bir şey açıkmdı işlemci ısınıyor mu oyun oynarken oyun ayarlarında FPS sınırlaması yapmış olabilirmisin arka planda bir şey çalışıyordur veya ddu ile driver ları silip tekrar yüklermisin

benchmark yaparken arkada bir şey açıkmdı işlemci ısınıyor mu oyun oynarken oyun ayarlarında FPS sınırlaması yapmış olabilirmisin arka planda bir şey çalışıyordur veya ddu ile driver ları silip tekrar yüklermisin
benchmark yaparken gpu kullanan hıc bır sey acık degıldı, valoyu da yıllardır oynadıgım ayarlarla oynuyorum format mı atsam ya bi

Alıntıyı görüntüle

yuksek performansta
13 Sanşyelik Benchmark atanıda ilk kez görüyorum HAHAHAHHA

en az ama en az 5dk çalıştırman gerek benceh mark tesinş tavşaye edilen gemelde 10-15dk dır ama yinede 5 dk çalıştı öyle at SS 13 sanşyelik test bş anlam şfade ermez bende nşye bu kadar soğuk diye şaşırdım

13 Sanşyelik Benchmark atanıda ilk kez görüyorum HAHAHAHHA

en az ama en az 5dk çalıştırman gerek benceh mark tesinş tavşaye edilen gemelde 10-15dk dır ama yinede 5 dk çalıştı öyle at SS 13 sanşyelik test bş anlam şfade ermez bende nşye bu kadar soğuk diye şaşırdım
1771541890202.webp

bunu acıyom 10sn baslıyo otomatik bilmiyom kı

Yani Darboğaz Yapacak Bşr sistem değil bşr şey gücünğ kısıtlıyor ama ne oldupunu bilmşyorum bunuğzden önce 5dk bench mark ve AMD’nin deşver’şndan Ekran kartı kısmını bul ve orda Gğç tasarufu modundaysa Normal’e al onjnda SS’ini at

Dosyanin içinde farkli bir uygulama var onu acicaksin zaman sınırlamasız oluykr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,573
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri