LuXRonaldo
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
gpuya cok kotu falan demıs nıyekıne
bu nasıl bir captcha yeşili kırmızımsi görüyorum diye robot oldu
ekran kartı cok kotu puan vermıs ve ek olarak valoda fpsim 160 150lere dusuyo normal mı sencebu nasıl bir captcha yeşili kırmızımsi görüyorum diye robot oldu
iyi görünüyor
yeni fark ettim kusura bakmayın furmark testi vs yaptınız mı hiçekran kartı cok kotu puan vermıs ve ek olarak valoda fpsim 160 150lere dusuyo normal mı sence
yok yapıyım mıyeni fark ettim kusura bakmayın furmark testi vs yaptınız mı hiç
ve ayarlardan bakarmısın güç tasarrufunda mı sistem
yuksek performanstave ayarlardan bakarmısın güç tasarrufunda mı sistem
benchmark yaparken arkada bir şey açıkmdı işlemci ısınıyor mu oyun oynarken oyun ayarlarında FPS sınırlaması yapmış olabilirmisin arka planda bir şey çalışıyordur veya ddu ile driver ları silip tekrar yüklermisinAlıntıyı görüntüle
eski ekran kartım 3050 ile valoda sorunsuz oynarken sadece ekran kartı degismem ile fps dusuklugu cok garıp uzucu gelıyo cok buyuk hevesle almıstım kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yuksek performansta
benchmark yaparken gpu kullanan hıc bır sey acık degıldı, valoyu da yıllardır oynadıgım ayarlarla oynuyorum format mı atsam ya bibenchmark yaparken arkada bir şey açıkmdı işlemci ısınıyor mu oyun oynarken oyun ayarlarında FPS sınırlaması yapmış olabilirmisin arka planda bir şey çalışıyordur veya ddu ile driver ları silip tekrar yüklermisin
13 Sanşyelik Benchmark atanıda ilk kez görüyorum HAHAHAHHAAlıntıyı görüntüle
eski ekran kartım 3050 ile valoda sorunsuz oynarken sadece ekran kartı degismem ile fps dusuklugu cok garıp uzucu gelıyo cok buyuk hevesle almıstım kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yuksek performansta
13 Sanşyelik Benchmark atanıda ilk kez görüyorum HAHAHAHHA
en az ama en az 5dk çalıştırman gerek benceh mark tesinş tavşaye edilen gemelde 10-15dk dır ama yinede 5 dk çalıştı öyle at SS 13 sanşyelik test bş anlam şfade ermez bende nşye bu kadar soğuk diye şaşırdım