Kendine müzisyen madde testi pozitif çıktı

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
548
Haber
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde ifade veren ve aralarında "Kendine Müzisyen" lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kemal Can Parlak'ın da bulunduğu üç kişinin test sonuçlarında yasaklı maddeye rastlandı

oyunlar serbest mi şimdi

Haber
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde ifade veren ve aralarında "Kendine Müzisyen" lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kemal Can Parlak'ın da bulunduğu üç kişinin test sonuçlarında yasaklı maddeye rastlandı

GNar5J4XkAAMG8G (1).webp

Oyunları yasaklamaya devam!

Şu oyunları yasaklayana kadar, oyunları oynayıp da onların üzerinden para kazanan adamları bir izleseler ortada Twitch, Kcik, Youtube canlı yayını yapan adam kalmaz. Herkes milletin anasına bacısına söve söve kafayı yemiş. Uyuşturucuyu herkes kullanıyor zaten, ben pozitif çıkan kimseye şaşırmıyorum.

ayık kafayla kimse trnin en çok izlenen yayıncısıyken yayınları bırakmazdı zaten. önceden çok izlerdim.

1771562301086.webp

Herkes mi kullanır anlamadım. Artık şaşıramıyorum.

gece canli yayin acti soyledigine gore tek seferlik bir kullanilmis ve amateme gitmis ne kadar dogrudur bilmiyorum

Haber
Şaşırılacak bir şey yok Helede Kendşne Müzisyen’nin Kukkanmamış olabileceğini düşünen gitsin boğazda bedava köprü veriliyor onu alsın

Yani Yayıncıları izleyip Takip etmem Ama Bğyük yayıncılar arasından Hangileri Hiç kullanmamıştır diye bir düşündüm ve Aklıma GçKimse gelmedi baana Kalırsa Deneme amaçlı bile olsa Nerdeyse hepsi kullanmıştır zaten çevreleri bir birine çok yakınlar

Bunlara kim satıyor maddeyi? Niye söylemiyorlar ifadelerinde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,088
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri