falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,385
nvidiada da 3080m modelinde 8 ve 16gb vram secenekleri vardi5 yıl önce bile +4 daha koymuş amd![]()
nvidiada da 3080m modelinde 8 ve 16gb vram secenekleri vardi5 yıl önce bile +4 daha koymuş amd![]()
desktop versiyona 10/12 yapan nvidia mobile kanadına 8/16 koymuş. Bak o iyiymiş henvidiada da 3080m modelinde 8 ve 16gb vram secenekleri vardi, bir sey degismiyor sanki ha?
Hocam 5070 seri cihazlar eskidi mi neden öyle düşündünüz?2026 seri laptoplar bikaç ay içinde düşmeye başlayacak. Eski seri cihazları elden çıkarmaya çalışıyorlar. Rog Strix'lerde bile modele göre iyi fiyatlar vardı.
Demek istediğim bunlar hep 2025 cihazları, çok yakında CES 2026'da duyurulan yeni işlemcili 2026 model laptoplar piyasaya düşmeye başlayacağı için bunları eritmeye çalışıyorlar. Super serisi kartlar çıkmazsa piyasada yine aynı 5xxx serisi olacak.Hocam 5070 seri cihazlar eskidi mi neden öyle düşündünüz?
Hayırlı olsunÜrünü bugun teslım aldım hosuma gıttı.
Ekranı nasıl acaba? İnceleyebildiniz mi? Bem ekran konusunda kararsızdımÜrünü bugun teslım aldım hosuma gıttı.
Tesekkurler.Hayırlı olsun
3A Oyunlarda fps degeri. Dxomark scoru kac bi bkarmisinizÜrünü bugun teslım aldım hosuma gıttı.
Ekranı iyi degil. Cihaz ısınmıyor performans gayet iyi ama bir eksıde touchpad hiç begenmedım bosluk var gıbı cogu zamanda tıklayınca algılamıyor baska alan varmı?herkezdemı aynı yoksa benım cıhazdamı sıkıntı var sırf bu yuzden ıade edebılırım.Ekranı nasıl acaba? İnceleyebildiniz mi? Bem ekran konusunda kararsızdım