İkinci el PSU alınır mı?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,390
Şehrimde bana yakın 1 aylık fsp hyper pro 550w 80+ buldum 1600Tl istiyor. Genel olarak nasıl alınır mı?

ben aynı psunun 650w'ını o fiyata satıyorum 550w için biraz fazla ikinci el fiyatı

test edip faturalıysa alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marka iyi değil çalışır ama çok sağlam olmaz
Ya kanka çık şu forumdan Allah için Fsp'ye bilinmedik diyor ya. Senin kadar bilmeyip sallayan görmedim oğlum niye yanlış yönlendiriyorsun milleti ?

Ya kanka çık şu forumdan Allah için Fsp'ye bilinmedik diyor ya. Senin kadar bilmeyip sallayan görmedim oğlum niye yanlış yönlendiriyorsun milleti ?
Aga marka değil ürettiği ürüne bakacaksın 2249 tllik bu ürün kaliteli mi
1771763391335.webp

burada fsp kalitesini göremezsin

Aga marka değil ürettiği ürüne bakacaksın 2249 tllik bu ürün kaliteli miAlıntıyı görüntüle

burada fsp kalitesini göremezsin
Aynı fiyata önerdiğin MSI patlıyor ama kankam ? A600DN'yi diyorsun galiba MSI'ın çıkardığı en kötü ürün ? Ayrıca FSP kalitesi olmasa da gayet iyi PSU ? Hala devam ediyor birde konuşmaya

ben aynı psunun 650w'ını o fiyata satıyorum 550w için biraz fazla ikinci el fiyatı
Tiktoktaki 80K'ya 5060 ti dizen kitle buraya gelmiş bunlar da örnekleri. Dün de böyle biri vardı engelledim.
ucuz ürünlerde daha düşük kaliteli kapasitörler Çin/Tayvan üretimi kapasitörler kullanılır bu markadan dolayı ürünün kaliteli olduğunu göstermez

Aynı fiyata önerdiğin MSI patlıyor ama kankam ? A600DN'yi diyorsun galiba MSI'ın çıkardığı en kötü ürün ? Ayrıca FSP kalitesi olmasa da gayet iyi PSU ? Hala devam ediyor birde konuşmaya
Hocam 5 aylık kfg tam deepcool Pl650D var 2000tl diyor o nasıldır

ben kendi deneyimimi söylüyorum 4200 TL'ye msi aldım en az 30 kere elektirik kesintisi yaşadım bir sorun olmadı

ama şu konuda haklısınız marka değil model demem lazımdı sonrasında kendi deneyimlerime göre bir tavsiye verdim

Geri