Tıp hedefleyen biri için kaynak önerisi

K1dot

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,585
abilerim merhaba bir yola girdim amacım tıp kazanmak sizden istediğim bu süreçte yardımcı olabilecek kaynak önerisi
345 TYT Matematik
Orbital AYT Kimya
Biyotik AYT Biyoloji
Çap 11. Fizik Seti

bunları düşünüyorum tyt temelim neredeyse yok şuanda 11. sınıf olduğumdan konularım akıyor bu konulara yetişmem lazım onun haricinde tyt yi de şöyle çözmeye çalışıcam
okul dönüşü 1.5-2 saat o günkü dersim mola sonra tekrar o günkü dersim yatmadan önce de 1 saat veya 2 saat tyt bu süreler şuanda kısa gözükebilir 2-3 haftaya süreleri uzatıcam bayram tatiliyle birlikte daha da oturucaktır siz ne diyorsunuz bir de molalarda okuyabileceğim bir kitapta önerirseniz sevinirim

TYT de şuan Türkçe ve Matematiğe odaklanmanı tavsiye ederim. yaz tatiline kadar Türkçe ve Matematikten eksiğin kalmazsa yazın sosyal ve feni çok rahat halledersin. bir de 11. sınıf konularını oturtarak ilerlemeye çalış, seneye bir daha geri dönmek zorunda kalma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan kaynak önerisi yapmak da riskli olur, mevcut durumuna uygun kaynaklarla ilerle, tıp kazandıracak kaynaklar diye bakma

TYT de şuan Türkçe ve Matematiğe odaklanmanı tavsiye ederim. yaz tatiline kadar Türkçe ve Matematikten eksiğin kalmazsa yazın sosyal ve feni çok rahat halledersin. bir de 11. sınıf konularını oturtarak ilerlemeye çalış, seneye bir daha geri dönmek zorunda kalma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan kaynak önerisi yapmak da riskli olur, mevcut durumuna uygun kaynaklarla ilerle, tıp kazandıracak kaynaklar diye bakma
abi dediğim gibi tyt yi hafta sonları ve yatmadan önce yapıyom böyle ilerliyeceğim

Önce 11 konularını hallet arta kalan vakitte tyt bakarsın ama tyt 11 konuların anlamanı engelleyecek kadar düşükse temel şeyleri öğren (mesela tyt kimyada ametaller nedir veya kimyasal türler arası etkileşimler, matematikte mutlak değer, köklü sayılar gibi ilk 12 konu dediğimiz kısım vb. ). Yazında 11 konularını kesinlikle tekrar et 12 de ayt ye yarısı bitmiş bir şekilde başlarsın

Önce 11 konularını hallet arta kalan vakitte tyt bakarsın ama tyt 11 konuların anlamanı engelleyecek kadar düşükse temel şeyleri öğren (mesela tyt kimyada ametaller nedir veya kimyasal türler arası etkileşimler, matematikte mutlak değer, köklü sayılar gibi ilk 12 konu dediğimiz kısım vb. ). Yazında 11 konularını kesinlikle tekrar et 12 de ayt ye yarısı bitmiş bir şekilde başlarsın
abi şuanda kaynaklarımı sipariş ettim onları beklerken muhtemelen 2 güne gelir tyt matematiği yapıcam 11 konularını kesin önceden yapmam lazım yaza sıfır olarak veya bitmemiş olarak başlarsam sorun olur tyt için yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum fakat böyle yapıcam bu gün 50 soru çözsem bile iyi benim için (günde 1 soru çözerdim :peeposad2: )

Forumda bu kadar çok zaman harcarsan tıbbı bırak hemşirelik bile kazanamazsın. Zoruna gidebilir cevabım ama gerçek bu...

Forumda bu kadar çok zaman harcarsan tıbbı bırak hemşirelik bile kazanamazsın. Zoruna gidebilir cevabım ama gerçek bu...
abartma abi forumda taş çatlasın 30 dakika geçiriyom :peeposad2:
zoruma gitmedi doğru söylüyor olabilirsiniz şu bir kaç hafta içinde ekran süremi olabildiğince azaltmaya çalışıcam

abartma abi forumda taş çatlasın 30 dakika geçiriyom :peeposad2:
zoruma gitmedi doğru söylüyor olabilirsiniz şu bir kaç hafta içinde ekran süremi olabildiğince azaltmaya çalışıcam
Hocam bu arada 11. sınıf 1. Dönem ortalama ve 9-10da obp kaçtı ve nereyi istiyorsunuz tıp olarak

Hocam bu arada 11. sınıf 1. Dönem ortalama ve 9-10da obp kaçtı ve nereyi istiyorsunuz tıp olarak
hatırlamıyorum 70-80 arası tıp olarak açık konuşayım herhangi bir üniversite asıl hedefim tus olucak

hatırlamıyorum 70-80 arası tıp olarak açık konuşayım herhangi bir üniversite asıl hedefim tus olucak
Hocam obp sıralamada geriye atacak 75 dersek yaklaşık 15bine giderseniz 20-25bine atıyor yani bu dönem ve 12de obpyi yüksek tutun. girdiğiniz tyt denemesi varsa analiz edin yanlışları, yoksa da tytye şimdilik matematikten başlayın ve geometriyi ihmal etmeyin sene sonuna yetişmiyor. Haziran gibi tyt fen sosyal falan bakarsınız sonra da ayt başlanabilir

Hocam obp sıralamada geriye atacak 75 dersek yaklaşık 15bine giderseniz 20-25bine atıyor yani bu dönem ve 12de obpyi yüksek tutun. girdiğiniz tyt denemesi varsa analiz edin yanlışları, yoksa da tytye şimdilik matematikten başlayın ve geometriyi ihmal etmeyin sene sonuna yetişmiyor. Haziran gibi tyt fen sosyal falan bakarsınız sonra da ayt başlanabilir
tyt yi hafta sonlar olarak çalışsam sorun olur mu ayt yi yaza bırakmak istemiyorum

Olabilir hocam ben de bir ara 11de öyle yapıyordum tyt kaç geliyor
hiç girmedim neredeyse her şey sıfırdan başaramayacakmışım gibi geliyor öyle hissetmekte istemiyorum

Geri