Yardım FAZEON X27F180QP MONİTÖR ALDIM HASARLI ÜRÜN GELDİ

Frknf

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,
Ürünü 28 kasımda 5300₺ e aldım. Ürün ertesi gün elime ulaştı ancak diğer pc parçalarımı tamamlamadığım için ürünü açmadan kutusunda muhafaza ettim. Kutu açılımını da 14 Şubat cumartesi günü yaptım sistemi kurdum monitörü bağladım. Ekran da 2 tane mavi çizgi çıktı, 3 oldu, 1 e düştü, kırmızı çizgi eklendi. Ekran kartı sürücüsü güncel olmamasından kaynaklı olduğunu düşündüm ancak sürücüleri güncellememe rağmen sorun düzelmedi. Ürünü hepsiburadadan almıştım satıcıda hb, 14 günlük süre dolduğu için değişim yapamadıklarını servise göndermem gerektiğini söylediler. Bende servise gönderdim ürünü. Bana gönderilen ürün ayıplı ve kusurlu bir ürün, servisden gelecek muhtemel cevap ne olur? Süreci nasıl yönetmem gerekir? Bilgi sahibi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler

Ekler

• IMG_7644.webp
    IMG_7644.webp
    278.4 KB · Hit: 49
  • IMG_7645.webp
    IMG_7645.webp
    312 KB · Hit: 49
Değişim veya iade kararı çıkar merak etme.

Kullanıcı hatası deme ihtimalleri var mı? 14 günlük süre içerisinde denemedim belki ama açtığım gün farkına vardım kusurlu ürün olduğunun
Kutuda veya üründe fiziksel hasar gördün mü ?

İyice fotoğrafını çektin değil mi
Video kaydı var. Hb’a bunu söylediğimde sonradan da paketleyip video kaydı almış olabileceğim söylendi. O yüzden şüphelendim yani alışveriş yaparken hb a güvenmiştim ancak o 14 günlük süre de ürünü denemem talihsizlik oldu sanırım

Video kaydı var. Hb’a bunu söylediğimde sonradan da paketleyip video kaydı almış olabileceğim söylendi. O yüzden şüphelendim yani alışveriş yaparken hb a güvenmiştim ancak o 14 günlük süre de ürünü denemem talihsizlik oldu sanırım
Şanssızsan kullanıcı hatası derler thh'ye başvurursun. Thh garanti senin lehine karar verir. Şanslıysan iade değişim çıkar. Firmaya bağlı. Bu tarz durumları yaşamamak amazondan al bundan sonra her şeyi.

bu tarz çizgiler bende de çıkmıştı birkaç hafta nasılsa geçer diyip kullanmaya devam ettikten sonra bütün ekranı kaplamıştı. servise verdiğimde de paneli bozuldu diyip para iadesi yapmışlardı bana. keşke sende bu 14 gün olayını düşünüp aldığın gibi bi şekilde test etseydin

bu tarz çizgiler bende de çıkmıştı birkaç hafta nasılsa geçer diyip kullanmaya devam ettikten sonra bütün ekranı kaplamıştı. servise verdiğimde de paneli bozuldu diyip para iadesi yapmışlardı bana. keşke sende bu 14 gün olayını düşünüp aldığın gibi bi şekilde test etseydin
Şans işi hocam teknoloji, ilk defa sistem topladım bunun heyecanı ve acemiliğine veriyorum ben

fazeon servisle kim ilgileniyor? G5F mi yoksa servispoint mi? Servispoint diye bi söylenti duymuştum da merak ettim.

fazeon servisle kim ilgileniyor? G5F mi yoksa servispoint mi? Servispoint diye bi söylenti duymuştum da merak ettim.
Hepsiburada G5F olduğunu söyledi, verdikleri numara servispoint ama. Bende anlamadım aynı servis olabilir

Hepsiburada G5F olduğunu söyledi, verdikleri numara servispoint ama. Bende anlamadım aynı servis olabilir
Aynı servis değil. G5F ürünün distribütörü. Servispoint ise bir çok markaya servis hizmeti veren bi firma. Eğer servispoint ise güzel bence.

Geri