Yardım Hangi mouse seçmek mantıklı ?

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
128
Bütçe
3200
Beyler selam, yaklaşık 5 yıldır razer viper mini kullanıyorum pençe şeklinde tutarak kullanmaya alışığım. Kablosuz bir model almak istiyorum. Scyrox almaya karar verdim ancak v6 mı v8 mi emin olamadım. Hangisi daha mantıklı sizce? Bu paraya bu boyutlarda farklı bir öneriniz varsa ona da bakarım.

Ekler

• 1000065614.webp
    1000065614.webp
    40.8 KB · Hit: 34
  • 1000065611.webp
    1000065611.webp
    522.1 KB · Hit: 33
v6 modeli palm claw iki kullanıma da uygunken v8modelini sadece claw grip için öneririm.

Razer viper miniyle boyutlara bakınca v6 daha mantıklı gibi geldi hocam. Ondan kararsız kaldım. Bazen nadiren el ağrısı yapıyor ufak diye mi neden bilmiyorum. V8 alacaktım boyutlara bakayım dedim aklım karıştı.

Razer viper miniyle boyutlara bakınca v6 daha mantıklı gibi geldi hocam. Ondan kararsız kaldım. Bazen nadiren el ağrısı yapıyor ufak diye mi neden bilmiyorum. V8 alacaktım boyutlara bakayım dedim aklım karıştı.
Bende v6 var boyutu küçük orta el için gayet uygun

Bende v6 var boyutu küçük orta el için gayet uygun
V8 in arka kısmının bombesi bir garip geldi bana alışmak biraz zor olur sanki. O sebeple v6 alırım gibi duruyor bir öneri gelmezse başkasından.

claw tutuyorsan v8 daha cok rahatlatır v6 nın şekli herkese hitap edicek sekilde

claw tutuyorsan v8 daha cok rahatlatır v6 nın şekli herkese hitap edicek sekilde
V6 alcam sanırım hocam ya ortadaki bombe bir tık daha fazlaymış ele biraz daha oturur belki. Teşekkür ederim yorum için.

Beyler selam, yaklaşık 5 yıldır razer viper mini kullanıyorum pençe şeklinde tutarak kullanmaya alışığım. Kablosuz bir model almak istiyorum. Scyrox almaya karar verdim ancak v6 mı v8 mi emin olamadım. Hangisi daha mantıklı sizce? Bu paraya bu boyutlarda farklı bir öneriniz varsa ona da bakarım.
claw isen direkt v8 al hibrit vs ise v6 al geç

Geri