❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

ek setup ve evde olmadığım için bütün sene ekrana ihtiyaç duyuyorum. evde kurulu setup olsa dediğiniz mantıklı fakar ek bir ekranım yok. 5070i de bence kötü bir ekranda sürekli kullanımda mantıklı bulmuyorum.
Hocam pc kurdum çok serin çalışıyor ekran kartı 115w nerden artıracağımı bulamadım ekranı bence gayet güzel ölü piksel çıkmadı oyunları akşam yüklüyeceğim şu anlık bir sorun görmedim sorunuz varda yardımcı olurum

Ben bi yerde dynamic boost ile 140w diye okumuştum. Gördelde 115w yazıyor ama dynamic booslu mu değil mi bilmiyorum. Unleashead mod var bunlarda onu aktif edip bi bakmak lazım . Ama yanlış bilmiyorsam tam güç 5070 zaten 115w daha üstü yok. Dynamic boost ile artıyo sadece.
Hocam zalman nS3000 le böyle 4 dakşka bekledim haberini olsun

Hocam pc kurdum çok serin çalışıyor ekran kartı 115w nerden artıracağımı bulamadım ekranı bence gayet güzel ölü piksel çıkmadı oyunları akşam yüklüyeceğim şu anlık bir sorun görmedim sorunuz varda yardımcı olurum
bildiğim kadarıyla yüke girdiği zaman 115w buluyor. dynamic boost alıyo. yüke girmezse almaz. almaması daha iyi oluyo sıcaklık için bence. hikayeliyse oyunlar 60 fps yeter bana :D tabi ki oyunlar benim için önemsiz arada sırada girdiğim için :) ama bilgim var dersem yalan olur belki bir ayarı vardır artırmanın. hayırlı olsunhocam güle güle kullanın inşallah

bildiğim kadarıyla yüke girdiği zaman 115w buluyor. dynamic boost alıyo. yüke girmezse almaz. almaması daha iyi oluyo sıcaklık için bence. hikayeliyse oyunlar 60 fps yeter bana :D tabi ki oyunlar benim için önemsiz arada sırada girdiğim için :) ama bilgim var dersem yalan olur belki bir ayarı vardır artırmanın. hayırlı olsunhocam güle güle kullanın inşallah
Nvidadna baktığımda direk 115w diyor stres testinde ve oyunlarda yükte maks 69 derece gördüm

bu fiyatlarda 5070 ler db ile 115w oluyor genelde. normal durum bence. 69 mükemmel. bende victus var oyunlarda 100 goruyo işlemci falan yanıyor :D
O çokmuş işlemcide ekran kartıda dereceleri güzel test videolarım var istiyorsan atabilirim

O çokmuş işlemcide ekran kartıda dereceleri güzel test videolarım var istiyorsan atabilirim
olabilir hocam. Bir de 5070 falan alınca resident evil yeni oyununu veriyor diye görmüştüm laptop laınca size verdiler mi key falan? Sitesinde yazıyor 5070 laptop diye.

Bu watt muhabbetiyle kafanızı bozmanız aşırı komik geliyor

olabilir hocam. Bir de 5070 falan alınca resident evil yeni oyununu veriyor diye görmüştüm laptop laınca size verdiler mi key falan? Sitesinde yazıyor 5070 laptop diye.
Yok anlaşmalı satıcılar mı veriyor hp kendimi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,353
Üyeler
190,193
Son üye
rcLachowSki
Geri