BabaYaga89
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
Normal boyle gelmesi tray islemcilerin. Anakarta takarken de anlarsin sıkıntı olmadığını
Şu yaptığınız yorum hoş mu gerçekten? Can sıkıcı olmaya ne gerek var. Fazla egolusunuz gibi geldi. Sizin bildiğinizi bir başkası bilmeyebilir. Belki de Allah o yüzden size para vermiyordur. Yorumunuz aklıma takıldı ve canımı sıktı.Allah kimlere para veriyor şaşarsın
Ya aslında bana da öyle hissettirdi hocam. Mal temin etmişim gibi hissettim paketi görünceİlk fotoğrafı narkotik şubeden sandım. Hayırlı olsun canavar işlemci almışsınız AM7'ye kadar götürür 9950x3D![]()
Dostum 9950x3d işlemci alıyorsan bir zahmet işlemci pinli mi pinsiz mi bilirsin. Yoksa o işlemci senin elinde ne yapabilir ki?!Şu yaptığınız yorum hoş mu gerçekten? Can sıkıcı olmaya ne gerek var. Fazla egolusunuz gibi geldi. Sizin bildiğinizi bir başkası bilmeyebilir. Belki de Allah o yüzden size para vermiyordur. Yorumunuz aklıma takıldı ve canımı sıktı.
Ya kral sen ne anlatıyon gözünü seveyim kimsin de kimi küçük görüyorsunDostum 9950x3d işlemci alıyorsan bir zahmet işlemci pinli mi pinsiz mi bilirsin. Yoksa o işlemci senin elinde ne yapabilir ki?!