Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

dızciii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
731
1 ay önce S25 Ultra almayı düşünürken S24 Ultra ile arasında kalmıştım ve forumda konu açtım. S25 Ultra alınmaz S26 Ultra çıkacak yakın fiyata diye söylenen arkadaşlar vatan da düz S26 76k ya listelendi dlkjfbhvkjdbfvjkbn ne düşüyosunuz bu konuda. S25 Ultra şuan amazonda 78.5k 512gb ı. Boşa beklemeyin 25 Ultra alın

Poco F6'm ile bakıştık

s25 ultra kullanıyorum 6 aydır ondan önce s24 ultram vardı ondan önce 15 pro maxim vardı samsung çöpünden bir an önce kurtulup seneye bi 17 pro max 18 pro max alacağım aga samsungmuş ONE UI ymış gerçekten dışarıdan göründüğü gibi değil ya.

S24, 30bin. S25, 42 binlere kadar düşmüştü.

S26 dediğim gibi 55 lere kadar düşer. Ama exynos yüzümü ekşitti biraz.
fiyatları girdi samsung.
s26 ultra 110k lansmana özel
s26 70500 lansmana özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s25 ultra kullanıyorum 6 aydır ondan önce s24 ultram vardı ondan önce 15 pro maxim vardı samsung çöpünden bir an önce kurtulup seneye bi 17 pro max 18 pro max alacağım aga samsungmuş ONE UI ymış gerçekten dışarıdan göründüğü gibi değil ya.
kullanamyı bilmiyosun iphone gibi kullanmayacaksın ve iphone dan çok daha iyi. tabi tercih meselesi ben ikisini de kullanıyorum. s25 ultramdan çok memnunum iphone tarafında da 17e bekliyorum 50k bandında gelirse 2. cihaz olarak çekicem

samsung siteye fiyatları girmiş asla bu paraları hak edecek bir özelliği yok

samsung siteye fiyatları girmiş asla bu paraları hak edecek bir özelliği yok
kamera paketi değişmedi işlemci yükselmiş s25 ultradaki 8 elite iş yapmıyo mu sanki eskidi mi?
neymiş ekrana hayalet ekran özelliği gelmiş xkjfbhvjkdfhnbgljkn çok lazım hemen 30k fazla vereyim

17 pro max e yeni geçtim sayılır 6s ten beri ilk defa iphone aldım s26 güzelse alırım dedim de Android ve sadece yapay zeka ile övündükleri ve 2.elde aşırı fiyatı düşen telefona bu para verilmez be

Dostlar Samsung kendi sitesini istediği fiyatları girebilir. Serbest piyasa olduğu için fiyatlar arz-talep dengesine göre hareket eder. Bu fiyatlardan satılmadığı her gün fiyatlar aşağı yönlü hareket eder. Bu tüm Samsung serilerinde böyle olmuştur.

S26 birkaç aya 15-20k düşecektir.

Geri