Türk Telekom Alt Yapısında Türknet Mi? Türk Telekom Mu?

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba, bir süre önce binama Türk Telekom 1000 Mbps altyapı çekti. 2500 TL cayma bedeli desteği ve modem hediyesinden dolayı TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ama sonuçta altyapı Türk Telekom'un. Benzer durumu yaşayıp fikir verebilecek varsa çok mutlu olurum. Genel olarak TurkNet'in hizmet ve desteğinden memnun musunuz? Onuda merak ediyorum.

Herkese merhaba, bir süre önce binama Türk Telekom 1000 Mbps altyapı çekti. 2500 TL cayma bedeli desteği ve modem hediyesinden dolayı TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ama sonuçta altyapı Türk Telekom'un. Benzer durumu yaşayıp fikir verebilecek varsa çok mutlu olurum. Genel olarak TurkNet'in hizmet ve desteğinden memnun musunuz? Onuda merak ediyorum.
Türk Telekom iyidir, Türknet 3 aya zamı basar anında faturana yansır Türk Telekom aynı fiyatla 18 ay devam eder ve aylık fiyatları çok yakın zaten hatta ben türknetin 100 verdiği fiyata 200 alıyordum şuan türknetin 1000 fiyatına yine 1000 alıyorum Telekom’da 18 ay sabit olarak.

Türk Telekom iyidir, Türknet 3 aya zamı basar anında faturana yansır Türk Telekom aynı fiyatla 18 ay devam eder ve aylık fiyatları çok yakın zaten hatta ben türknetin 100 verdiği fiyata 200 alıyordum şuan türknetin 1000 fiyatına yine 1000 alıyorum Telekom’da 18 ay sabit olarak.
Türknet yıldan yıla zam yapıyor ve tahminen zam yapsa bile o kadar ücret çıkar.

Altyapı TT ise TTden al başka hiçbir firmadan düzgün destek göremezsin bkz netspeed türknet vs
Gigafiber altyapın varsa türknet dışında bir şeye uğrama

Altyapı TT ise TTden al başka hiçbir firmadan düzgün destek göremezsin bkz netspeed türknet vs
Gigafiber altyapın varsa türknet dışında bir şeye uğrama
Keşke olsa hocam maalesef sadece türktelekomun altyapısı mecvut 1000 mbps de

Türknet modem mi veriyor?

Türknet modem mi veriyor?
Sitelerinde altyapı sorgulağım da 2500 TL ye kadar cayma bedeli desteği ve ücretsiz modem yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mevcutta ne kullanıyorsun?
Kablonet kullanıyorum en fazla 200 veriyorlar, ama destek kısmından dolayı memnunum. Teknik destek talebi oluşturunca 5 saat içinde gelip inceliyorlar. Türk telekomda aynı durum 2-3 günü bulabiliyor diye biliyorum. Tabii Türknetin 3500 TL lik cayma bedelimin 2500 ünü ödemesi var bir de :D

Sitelerinde altyapı sorgulağım da 2500 TL ye kadar cayma bedeli desteği ve ücretsiz modem yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet kullanıyorum en fazla 200 veriyorlar, ama destek kısmından dolayı memnunum. Teknik destek talebi oluşturunca 5 saat içinde gelip inceliyorlar. Türk telekomda aynı durum 2-3 günü bulabiliyor diye biliyorum. Tabii Türknetin 3500 TL lik cayma bedelimin 2500 ünü ödemesi var bir de :D
Kablonet varsa oradan devam et bence ya adamlar iyi hizmet veriyor cidden. 200 yerine 1000 almak sizin için çok gerekliyse onu bilemem tabi ama ben Türk Telekom fiberden memnun değilim.

Kardeşim daha yeni turknet e geçtim. Yıllardır daha yüksek paraya türktelekom 100mbps verirken türknet 1000mbps veriyordu. Bugüne kadar geçmediğim aklıma tüküreyim diyorum şuan.
Fakat türktelekom altyapısından türknet kullanacaksan geçme, sorunsuz kullanayım diyorsan türknet in kendi gigafiber hattı olması lazım. Türknetin bir güzelliği de taahhütle seni kitlemiyor istediğinde bırakabiliyorsun. Ayrıca fiyatları zamlansa bile türktelekomun altında seyrediyor.

Geçen gün geçmeden baktım türktelekom 100mbps ortalama aylık 750tl diyor,
1000mbps ortalama aylık 1000tl civarı
Türknet geçenlerde 3 4 ay ücretsiz kuponu dağıttı üzerine 1000mbps 700tl diyor.
Türktelekomun upload 50mbps görmüyor, türknet onu da 1000mbps veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,530
Üyeler
190,055
Son üye
Feski76
Geri