Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

Bir kaç hafta bekleyeceğim hocam çok acelesi yok. Satıştan kalkmaz herhalde s24.
Satıştan kalkmaz ama fiyatları saçma yerlere gelebilir. S25 çıktığında da s23 e öyle oldu. Ben beklemenizi önermem çünkü beklediğiniz fiyata Kasım indirimlerinde bile zor düştü

kamera performansına baktım. 17 pro max ile arasındaki fark açılmış :D yani 17pmx daha iyi çekiyor.
s24u dan sonra kamera da iyileştirme yapmamışlar mı?

17 pro maximi satıp s26u alacaktım bu kadar kamera farkı olmasaydı...
Kamera yine aynı, hatta bence privacy display hariç her şey aynı. Bir de Magsafe eklemişler ve kasayı da Apple yaptı diye alüminyum yapmışlar işte. Apple da kamerayı çok geliştirmiyor ama her sene bir eksiği kapatıyor, bu sene ön kameraya ve telefoto kameraya el attılar mesela.

Yine de iki firmaya da ana kamera güncellemesi şart artık bayadır o kısmı yeterince geliştiremiyorlar.

Kamera yine aynı, hatta bence privacy display hariç her şey aynı. Bir de Magsafe eklemişler ve kasayı da Apple yaptı diye alüminyum yapmışlar işte. Apple da kamerayı çok geliştirmiyor ama her sene bir eksiği kapatıyor, bu sene ön kameraya ve telefoto kameraya el attılar mesela.

Yine de iki firmaya da ana kamera güncellemesi şart artık bayadır o kısmı yeterince geliştiremiyorlar.
Apple ana kamerada Samsung dan çok önde. Onu geç ön kamerada zaten apple la kapışabilen yok Samsung hiç kapışamaz. Ona rağmen manyak iyi bi ön kamera gelişimi yaptılar. Ama apple ın şu telefon eskitme politikasından nefret ediyorum. 2. Telefonum olarak kesinlikle tek tercihim iPhone ama ana cihazım Samsung. Güncelleme desteğini düzeltseler Samsungun iyi arayüzüne rağmen donanım artıları için diğer android cihazlara da şans verirdim

estağfurullah. tercih meselesi ben de çok memnunum samsungdan. tam aksine iphone dan hiç haz etmiyorum. samsung ve android çokd ha özgür rahat hissettiriyo. ha tabi 2 cihaz kullanıyorum 17e yi bekliyorum 5 martta tanıtılacak sanırım. umarım 50k civarına gelir de alırım.
hocam özgürden kastınız nedir? mesela özgür dediğiniz neler kullanıyorsunuz? merak ettiğimden soruyorum bana tek avantajı betik sanal makina vs. kullanabilmem çünkü işimden dolayı o da

hocam özgürden kastınız nedir? mesela özgür dediğiniz neler kullanıyorsunuz? merak ettiğimden soruyorum bana tek avantajı betik sanal makina vs. kullanabilmem çünkü işimden dolayı o da
arayüzde daha özgürsün seni kalitesi test edilmiş sınırlı içeriğe zorunlu tutmuyo
uygulama alternatifi apk ları saymazsak bile çok daha geniş bi yelpazede, mesajlar uygulamam farklı klavye uygulamam farklı tek seçenekte kısıtlı değilim.
bende yazılımcı ayaklarındayım daha çok veri tabanlı çalışıyorum bilgisayar programcılığı okuyorum ve windows ile çok daha rahat bi uyum içindeyim. ki ios a program oyun falan yazmak gibi bi hedefim olmadığı için windows benim için çok daha iyi.
ekranı çok verimli kullanabiliyorum özellikle samsung un tabletlerinde bu daha iyi anlaşılıyo, kız arkadaşıma tab s10fe aldırdım çok memnun, bende s25 ultrada hem ekranı bölmekten birden fazla uygulama kullanmaktan hem de kalem ile ekranı kullanmaktan çok memnunum, hem okul işlerinde hem de aynı zamanda ticaretle uğraşıyorum o işlerde.
bence işlevselliği çok daha yüksek. iphone 2. cihazım olarak yeterli

arayüzde daha özgürsün seni kalitesi test edilmiş sınırlı içeriğe zorunlu tutmuyo
uygulama alternatifi apk ları saymazsak bile çok daha geniş bi yelpazede, mesajlar uygulamam farklı klavye uygulamam farklı tek seçenekte kısıtlı değilim.
bende yazılımcı ayaklarındayım daha çok veri tabanlı çalışıyorum bilgisayar programcılığı okuyorum ve windows ile çok daha rahat bi uyum içindeyim. ki ios a program oyun falan yazmak gibi bi hedefim olmadığı için windows benim için çok daha iyi.
ekranı çok verimli kullanabiliyorum özellikle samsung un tabletlerinde bu daha iyi anlaşılıyo, kız arkadaşıma tab s10fe aldırdım çok memnun, bende s25 ultrada hem ekranı bölmekten birden fazla uygulama kullanmaktan hem de kalem ile ekranı kullanmaktan çok memnunum, hem okul işlerinde hem de aynı zamanda ticaretle uğraşıyorum o işlerde.
bence işlevselliği çok daha yüksek. iphone 2. cihazım olarak yeterli
arayüzde nereye kadar özgürüm hocam afedersin de ? goodlock ayarı yap optimizasyon patlasın goodlock yapma kendi araçlarını kullan hadi sonrasında arka planı bile transparan yapamıyorsun. adam akıllı samsungun kendi orjinal duvar kağıdı bile yok? s24 ultranın duvar kağıdına bak s25 ultranın bak? dinamik bir kilit ekranı bile kullanamıyorsun ai destekli olanı kullanıyorsun bataryanı sevip atıyor kurban olayım....
apk neden kurayım? protect kynox kernel'de çalışıyor diye ona güvenip neden bilmediğim lisanssız apk'lar kurayım sene kaç oldu. patch mi edeyim illa? cfı değişip patch edip betik mi açayım illa bir appk kuracağım adam akıllı olsun diye.
çok özür diliyorum senden bunu dediğim için ama ben yazılım okuyorum ve yıllardır da 1. sınıftan beri iyi bir şirkette de çalışıyorum yarı zamanlı olarak. bu son dönemim mezun olunca tam zamanlıya geçeceğim ama bilgisayar programcısı bir insan ne kadar hükmü olabilir ki? tamam kendini geliştir kendini sektöre sat git bir sürü proje yapta günün sonunda senin tahsilin 2026 türkiyesinde 2 yıllık bir bölümün programcılığı yazılımı bile değil. her şey mobilde front back geliştirererek olsa keşke. Allah betiklere ve v2 optimizasyonlarına düşürmesin hocam. madem yazılımcıyım diyebiliyorsun tahsilin yazılımcı olmasa da.
Bana şunu söyler misin androidde açtığın sanal makinanın hangisni ios'da açamadın? en azından swift var ios'da çevrimdışı ortamda arabellekleme yapabiliyorsun en azından yapma kurban olayım düşüncene de işine de herşeyine saygı duyuyorum ama sektörde çalıştın mı hiç? çalışmayana kadar bende yakın düşüncelerdeydim bak yalan olmasın açıkca itiraf ediyorum ama inan öyle olmuyor.
LOG çekiyorsun çevrimdışı arabellekleme yok + özelleştirme diyorsun kendi tool araçlarını kullansan bile ne dinamik kilit ekranı var (adam akıllı) ne de dinamik bir saat özelleştirmesi ne de transparan efektler...
herşeyi kendin modifiye etsen bile istediğin gibi olmuyor sırf buna 13 günümü ayırdım bak dolu dolu 13 günümü. neler neler ne kodlar attım ne projeler attım kaç yüz tane projeyi android stuidodan canlıya + s25 ultradan canlıya HATTA VE HATTA TAB S9 dan bile canlıya aldığımı bir ben bir Allah bilir. yani her şey ONE UI'ın dışarıdan gözüktüğü gibi durmuyor. tek avantajı ne biliyor musun? Google hizmettleri + Gemini entegrasyonu bak bu ikisi gerçekten müthiş. Her ne kadar yerinde sayıyor olsa bile müthiş.
Yiğidi öldür hakkını yeme ellam.

Seneye görücem bu Android telefonları Google lisans zorunluluğunu yavaştan entegre edince.

Fiyatlar bile ucundan yaklaşmaya başladı, yazılımdaki rahatlığı da biraz daraltırlarsa Türkiye'de değil tabi de yurtdışında iPhone denemek isteyenler de zamanla artabilir.

Apple de enayi olmasaydı AI konusunda rekabet yaratabilirdi ama gitti Google ile anlaştı piyasaya yetişebilmek için. Son zamanlar güncellemelerde de yavaş kalıyorlar. O kadar mühendis ve beta tester var, en iyisini yapacağız havasına sürekli girdiklerinden sektöre yetişemiyorlar. Arada bir güzel yaptıkları özellikleri de sektördekiler saniyesinde kopyalayıp kendi yazılımına ekliyor.

Tek yaptıkları güzellik güncelde yazılımcılar için daha rahat entegrasyon sağladılar diye biliyorum. Onun dışında iki marka da birbirine bakarak gelişiyor.

Al birini, vur ötekine.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
arayüzde nereye kadar özgürüm hocam afedersin de ? goodlock ayarı yap optimizasyon patlasın goodlock yapma kendi araçlarını kullan hadi sonrasında arka planı bile transparan yapamıyorsun. adam akıllı samsungun kendi orjinal duvar kağıdı bile yok? s24 ultranın duvar kağıdına bak s25 ultranın bak? dinamik bir kilit ekranı bile kullanamıyorsun ai destekli olanı kullanıyorsun bataryanı sevip atıyor kurban olayım....
apk neden kurayım? protect kynox kernel'de çalışıyor diye ona güvenip neden bilmediğim lisanssız apk'lar kurayım sene kaç oldu. patch mi edeyim illa? cfı değişip patch edip betik mi açayım illa bir appk kuracağım adam akıllı olsun diye.
çok özür diliyorum senden bunu dediğim için ama ben yazılım okuyorum ve yıllardır da 1. sınıftan beri iyi bir şirkette de çalışıyorum yarı zamanlı olarak. bu son dönemim mezun olunca tam zamanlıya geçeceğim ama bilgisayar programcısı bir insan ne kadar hükmü olabilir ki? tamam kendini geliştir kendini sektöre sat git bir sürü proje yapta günün sonunda senin tahsilin 2026 türkiyesinde 2 yıllık bir bölümün programcılığı yazılımı bile değil. her şey mobilde front back geliştirererek olsa keşke. Allah betiklere ve v2 optimizasyonlarına düşürmesin hocam. madem yazılımcıyım diyebiliyorsun tahsilin yazılımcı olmasa da.
Bana şunu söyler misin androidde açtığın sanal makinanın hangisni ios'da açamadın? en azından swift var ios'da çevrimdışı ortamda arabellekleme yapabiliyorsun en azından yapma kurban olayım düşüncene de işine de herşeyine saygı duyuyorum ama sektörde çalıştın mı hiç? çalışmayana kadar bende yakın düşüncelerdeydim bak yalan olmasın açıkca itiraf ediyorum ama inan öyle olmuyor.
LOG çekiyorsun çevrimdışı arabellekleme yok + özelleştirme diyorsun kendi tool araçlarını kullansan bile ne dinamik kilit ekranı var (adam akıllı) ne de dinamik bir saat özelleştirmesi ne de transparan efektler...
herşeyi kendin modifiye etsen bile istediğin gibi olmuyor sırf buna 13 günümü ayırdım bak dolu dolu 13 günümü. neler neler ne kodlar attım ne projeler attım kaç yüz tane projeyi android stuidodan canlıya + s25 ultradan canlıya HATTA VE HATTA TAB S9 dan bile canlıya aldığımı bir ben bir Allah bilir. yani her şey ONE UI'ın dışarıdan gözüktüğü gibi durmuyor. tek avantajı ne biliyor musun? Google hizmettleri + Gemini entegrasyonu bak bu ikisi gerçekten müthiş. Her ne kadar yerinde sayıyor olsa bile müthiş.
Yiğidi öldür hakkını yeme ellam.
şimdi öncelikle yazılımcıyım demedim yazılımcı ayaklarındayım dedim. ilk mesajında da gereksiz agresiftin şuan da öylesin boş bi saldırganlık sergiliyosun. yazılımdan haz etmem sıkıcı geliyo bu sebeple veri tabanlı çalışmak istiyorum ve bu yönde kendimi geliştiriyorum. yazılım da okulda değil kendini geliştirerek öğrenilir. ben java, excel öyle takılıyorum yazılımda çok yokum ondan ayaklarındayım dedim. sakin reis en iyi yazılımcı sensin tamam sljhdfnljgsndf. ana hedefim de okuldan bir yere gelmek değil. ticaretle uğraşıyorum şükür işlerim de iyi gidiyo. ama cahil biri gibi lise mezunu kalmak istemiyorum ve bilgisayara falan da ilgim var. hayatımda hiç ders çalışmadım böyle de 400k sıralama yapabildim bana en mantıklı gelen bölüm buydu. burdan da belki yönetim bilişim sistemlerine geçerim işlerimin gidişatına bağlı. samsung apple konusuna gelirsek de arayüzü sana uymamış olabilir. benim için artılarını sordun bende olanı söyledim. bunun için çıldırmana gerek yok. kötüleceğin tartışacağın adam ben değilim. ikisini de kullanıyorum sadece aralarında birini ana cihaz olarak seçiyorum çünkü bana daha çok uyuyo. samsung tabletleri de tıp okuyup da sürekli not almayacaksan ders çalışmak için en iyi seçenekler bunun aksini iddia eden ya kullanmamıştır ya da tabletle ders çalışmayı bilmiyodur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada uzun uzun yazıp da samsungla ilgili yaptığın tek eleştiri olan duvar kağıdı özelleştirmesi konusunda haklısın. iphone daki seviyede seçenekler isterdim yakın vakitte de bunun eksikliğini hissettim. kusura bakma gerisi agresif zırvadan başka bişe değil

Son düzenleme:
Seneye görücem bu Android telefonları Google lisans zorunluluğunu yavaştan entegre edince.

Fiyatlar bile ucundan yaklaşmaya başladı, yazılımdaki rahatlığı da biraz daraltırlarsa Türkiye'de değil tabi de yurtdışında iPhone denemek isteyenler de zamanla artabilir.

Apple de enayi olmasaydı AI konusunda rekabet yaratabilirdi ama gitti Google ile anlaştı piyasaya yetişebilmek için. Son zamanlar güncellemelerde de yavaş kalıyorlar. O kadar mühendis ve beta tester var, en iyisini yapacağız havasına sürekli girdiklerinden sektöre yetişemiyorlar. Arada bir güzel yaptıkları özellikleri de sektördekiler saniyesinde kopyalayıp kendi yazılımına ekliyor.

Tek yaptıkları güzellik güncelde yazılımcılar için daha rahat entegrasyon sağladılar diye biliyorum. Onun dışında iki marka da birbirine bakarak gelişiyor.

Al birini, vur ötekine.
Ai Applenin gizlilik ve güvenlik meselelerindeki tutumlarına ters düşüyor. Google Ai gelişimi için kullanıcı verilerini hunharca topluyor bu konuda, Apple her fırsatta veri toplamıyoruz güvenliğinizi sağlıyoruz pazarlaması yaparken o ölçekte bir veri toplama yapsa çok fena tepki çeker ve Google kadar büyük bir alanı da yok bu konuda. O yüzden biri yapsın da biz telefona entegre edip işi kurtaralım kafasındalar şu aralar.

Benim asıl anlamadığım şey Open Aı ile yakınlar bunlar hatta yıllar önce anlaşma da yaptılar sonra neden kullanamadılar? Arka planda bazı sıkıntılar var sanırım yoksa Google ile tekrar anlaşmazlardı.

Not: Şu iOS 26 nın optimizasyonunda görev alan ekibi komple kovmalılar bence. Bu kadar saçma bir şey olamaz iOS 27 ile düzelecekmiş şimdi ona uğraşıyorlarmış şaka gibi sürüm madem düzgün çalışmıyor çıkarmayın 😀

Son düzenleme:
iphone a gelince niye ses çıkarmadın bey amca ? , iphone un rakibi bu fiyata çıkması normal
İçinde Android olan hiçbir cihaz iPhone ile rakip olamaz, yarı fiyatına satarken yine insanlar almıyordu şuan hiç almaz. Alan varsa da alsın beni alakadar eden bir durum değil firmalar düşünsün onları.

bu arada tr fiyatı vergi dahil 180 bin tl olması gerekirken 105 bin tl avrupa çıkış fiyatı 86 bin tl , değer mi hayır ama iphone 17 pro max den iyi mi evet gemini ai 3 sayesinde iyi ama avrupa fiyatı 17 pro max in 1350 avro , s26 ultra 1700 avro avrupa da satmaz bu cihaz , fiyat kırpılmalı avrupa için pahalı , dencek bir söz yok 80 bin tl beklerken 105 bin tl çıkması samsung ceo sunun sözünün eri olduğunu anladık nerede s25 ultra ile aynı etiket diyesim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinde Android olan hiçbir cihaz iPhone ile rakip olamaz, yarı fiyatına satarken yine insanlar almıyordu şuan hiç almaz. Alan varsa da alsın beni alakadar eden bir durum değil firmalar düşünsün onları.
ios fan boy luğunu yapmak gereksiz buna pahalı diyorsan 17 pro max deriz , ios tamamiyen kusurlu ve kusurları kapatmak için sağlanan özellikleri kullanmanı engeller , böyle bir işletim sistemi varken fan boy luk yapmak çok gereksiz , ek bilgi samsung ülkeye döviz getiren yurt dışılı nadir firmalardan üretiminin bir bölümünü ( ham madde ) türkiye de yapıyor montajını da eleştirirken 2 kere düşünmek gerek ama ham fiyatının vergi oranı çok ideal hatta devletle anlaşmışlar gibi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,302
Üyeler
190,008
Son üye
mcakir06_
Geri