Ruhican Şimşek
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
100₺ geçmeyecek güzel,rahat,kullanışlı kulaklık arıyorum.
Zaten 100TLYede güzel rahat kullanışlı kulak üstü bluetoohtlu kulaklık bulabilirsin100₺ geçmeyecek güzel,rahat,kullanışlı kulaklık arıyorum.
Ne önerebilirsin araştırdım da pek içim rahat etmediZaten 100TLYede güzel rahat kullanışlı kulak üstü bluetoohtlu kulaklık bulabilirsin
Dostum 100 TL'ye bu aradıgın kriterleri bulamassın yani biraz daha bütçe ayırman gerekiyor.Ne önerebilirsin araştırdım da pek içim rahat etmedi
Ketçap mayonez de olsun mu 100 tl ye? Güzel rahat kullanışlı ve BLUETOOTH lu bir kulaklık bulursan bizede haber et100₺ geçmeyecek güzel,rahat,kullanışlı kulaklık arıyorum.
Sadece müzik dinlemek için kullanacağım idare etsin yeter yaniDostum 100 TL'ye bu aradıgın kriterleri bulamassın yani biraz daha bütçe ayırman gerekiyor.
Belki varıdır ümidiyle yazmıştım 100TLyide geçebilir de fazla geçmesin yaniKetçap mayonez de olsun mu 100 TL ye? Güzel rahat kullanışlı ve BLUETOOTH lu bir kulaklık bulursan bizede haber et
Sadece müzik dinlemek için kullanacağım idare etsin yeter yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belki varıdır ümidiyle yazmıştım 100TLyide geçebilir de fazla geçmesin yani
Ne önerebilirsin araştırdım da pek içim rahat etmedi
Dostum airpods çakmaları var ama aşırı kalitesizler. Ses 2 saniye falan geç geliyor ayrıca bataryaları belli değil kulağında patlar allah korusun. Bu fiyata anca kablolu alabilirsinSadece müzik dinlemek için kullanacağım idare etsin yeter yani
Belki varıdır ümidiyle yazmıştım 100TLyide geçebilir de fazla geçmesin yani
Kullandın mı ?Snopy SN-BT96 Pretty Pembe Bluetooth Kulaklık Fiyatı
Snopy SN-BT96 Pretty Pembe Bluetooth Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Airpods felan istemiyorum zaten senin dediğin gibi de sadece çakma bulabilirim kulaküstü olsun yeter bana ben sadece müzik dinleyeceğim yaniDostum airpods çakmaları var ama aşırı kalitesizler. Ses 2 saniye falan geç geliyor ayrıca bataryaları belli değil kulağında patlar allah korusun. Bu fiyata anca kablolu alabilirsin
Sony Wh1000xm3 kullanıyorum yani o bütçede alabileceğin en iyi kulaklık bu olur diğerlerinin daha dandik oldugu pedlerinden belli oluyor.Kullandın mı ?
Dostum pek fikrim yok bu konuda ne yazıkkiKullandın mı ?
Airpods felan istemiyorum zaten senin dediğin gibi de sadece çakma bulabilirim kulaküstü olsun yeter bana ben sadece müzik dinleyeceğim yani
Ben sadece alıp da pişman olurum diye korkuyorum snopy bakılınca güzel duruyor ve ucuz alabilirim yani. Teşekkürler Dostum...Sony Wh1000xm3 kullanıyorum yani o bütçede alabileceğin en iyi kulaklık bu olur diğerlerinin daha dandik oldugu pedlerinden belli oluyor.
https://www.hepsiburada.com/philips-shp1900-kulakustu-kulaklik-p-BD850182 buda olabilir bak phlips kalitesi
Sıkıntı yok dostum halletim desem yeridirDostum pek fikrim yok bu konuda ne yazıkki