Yardım İEM kulaklık önerisi lazım

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Dostlar iem kulaklık arıyorum kendisinden ses kartı olan typ-c olursa daha iyi olur bütçem 3k ya kadar ama gözüm wraith sens pro var yeter mi bilemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Dostlar iem kulaklık arıyorum kendisinden ses kartı olan typ-c olursa daha iyi olur bütçem 3k ya kadar ama gözüm wraith sens pro var yeter mi bilemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Simgot EW200 + Nicehck NK1 al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evoX da düşünebilirsin
Bilmiyorsak öneri vermeyelim lütfen.

Simgot EW200 + Nicehck NK1 al.

Bilmiyorsak öneri vermeyelim lütfen.
Attığıbızı beğendim lakin benim attığım ile arasındaki fiyat varkı tam 2 katı. 2 katı fazla vermeye değer mi ?

Attığınız iem resmen çöp. Çin ürünlerine marka basıyor wraith. Fason üretim. Simgot ise çok bilinir, oyunlarda çok iyi tatmin eder. Bence alınır.
bu nicehck nk1 kartı almadan kullansak ne olur mesela

Çokda bir sorun olmaz. Telefonlar ve pclerde 3.5mm olmuyor ondan öneriyorum. Ses kalitesini ve yüksekliğini arttırıyor bunlar.
bana mikrofonda lazım ona göre bir öneri yapabilir m isin

Attığınız iem resmen çöp. Çin ürünlerine marka basıyor wraith. Fason üretim. Simgot ise çok bilinir, oyunlarda çok iyi tatmin eder. Bence alınır.
Simgot iem kullanıyorum. Zamanında çinden almıştım. İnanılmaz memnunum. Ses netliği harika. Benim kullandığım bunun alt modeli bir de. Ses kartım da pek iyi değil. Kısaca öneririm.

bana mikrofonda lazım ona göre bir öneri yapabilir m isin
O zaman hiçbiri derim. Iemlerin mikrofonları hep kötü oluyor.

Simgot iem kullanıyorum. Zamanında çinden almıştım. İnanılmaz memnunum. Ses netliği harika. Benim kullandığım bunun alt modeli bir de. Ses kartım da pek iyi değil. Kısaca öneririm.
Simgot EW100P galiba.

O zaman hiçbiri derim. Iemlerin mikrofonları hep kötü oluyor.

Simgot EW100P galiba.
Evet buydu. Ucuz olmasına rağmen kalitesini iyi buluyorum. İem kullanmaya başladıktan sonra kulaküstü oyuncu kulaklıkları çok tırt geliyor. Müzik kulağım falan yok ama hem daha rahat hem daha net ses veriyor gibi geliyor.

Evet buydu. Ucuz olmasına rağmen kalitesini iyi buluyorum. İem kullanmaya başladıktan sonra kulaküstü oyuncu kulaklıkları çok tırt geliyor. Müzik kulağım falan yok ama hem daha rahat hem daha net ses veriyor gibi geliyor.
Çok natural, kaliteli sesleri var çünkü. Ben daha çok dark, natural tür seviyorum. Truthear Hexa/ Pure, Letshuoer S08, Simgot ew300 gibi ürünleri denemek isterdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,604
Üyeler
189,468
Son üye
sbnkrsmz
Geri