RKS RNX ALINIR MI öneri

hamzanshs

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Selamın aleyküm rnx alacağım motor piyasasına hakimim altın olarak birikmisim var ama harcamak istemiyorum ailemde o birikimi harcama biz sana seni idare edicek motor alırız dedi bütçe Max 50 70 k bandı 17 yaşım olduğu için a 1 ehliyet im var seneye Nisan ayında a2 alacağım birikmisim ile mt25 yada R25 düşünüyorum yeni kasa beni 6 7 ay idare edecek dışardan da fena durmayan başlangıç motoru önerilerine açığım 3 senedir 125 CC scooter kullanıyorum baya bir modele baktım ama rnx çok güzel gözüktü gözüme birazda boyut olarak küçük ve fiyatı 55 k civarı piyasada çokta yok

rks rnxin aktif 7 tane ilanı var hocam, aldığın zaman kolay satış/takas yapabileceğin bir motosiklet olacak ki düşündüğün gibi mt25-r25 geçebilesin. diğer türlü en az 2-3 ay satmayı bekleyeceksin sonra dip fiyata vermek zorunda kalıcaksın ki bence mt-r fiyatlarına daha güzel parasını hakeden motorlarda var :)

rks rnxin aktif 7 tane ilanı var hocam, aldığın zaman kolay satış/takas yapabileceğin bir motosiklet olacak ki düşündüğün gibi mt25-r25 geçebilesin. diğer türlü en az 2-3 ay satmayı bekleyeceksin sonra dip fiyata vermek zorunda kalıcaksın ki bence mt-r fiyatlarına daha güzel parasını hakeden motorlarda var :)
Hocam varda elimden onlari kolay çıkarabilirim diye düşünüyorum rnx satma sanda olur yani çok bir şey fark etmiyor 2. Motor olarakta kullanılabilir ileride dip fiyattanda satilabilir 5 10 k zarar benim için sorun değil 55 civarı alıp 50 ye satsam yine iyi önerebilecegin motor varsa 125 lik güzel olur ileride ne alacağıma bakarım da japondan şaşmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,350
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri