İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım.

Lucifer35

80+
Reaksiyon skoru
7
Öncelikle inşallah doğru konuyu açmışımdır. Sizlerden özür dileyerek ve Mübarek Ramazan ayınızı kutlayarak başımdan geçen olayı anlatayım. Bilirsiniz, Resident Evil Requem oyunu çıktı; fiyatı da oldukça tuzlu ve Türkçe dil desteğiyle çıkmadı. Ben de paylaşımlı hesap olarak alayım dedim. İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım, kod şeklinde geldi ancak yazdığımda olmuyor. Satıcıya mesaj attım ama cevap vermedi. Çok cüzi bir miktara aldım, acaba dolandırıldım mı? Henüz siparişi onaylamadım. Ayrıca satıcı sadece kod verdi, birazdan ekran görüntüsü de atacağım. Daha önce hiç paylaşımlı hesap alan var mı? İlk defa aldığım için ben mi yapamadım bilmiyoru
Screenshot 2026-02-27 at 13-26-18 🔔 (1) Gelen Mesaj Kutusu ve Sohbetler - İtemSatış.webp
m, birçok yol denedim ama olmadı dostlarım

Paylaşımlı hesaplar alıyorum ama güvendiğim bir satıcıdan. Her satandan direkt almayın. Satıcıya mesaj yazın sizi yönlendirir. Yönlendirmezse zaten geçmiş olsun. :D

Öncelikle inşallah doğru konuyu açmışımdır. Sizlerden özür dileyerek ve Mübarek Ramazan ayınızı kutlayarak başımdan geçen olayı anlatayım. Bilirsiniz, Resident Evil Requem oyunu çıktı; fiyatı da oldukça tuzlu ve Türkçe dil desteğiyle çıkmadı. Ben de paylaşımlı hesap olarak alayım dedim. İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım, kod şeklinde geldi ancak yazdığımda olmuyor. Satıcıya mesaj attım ama cevap vermedi. Çok cüzi bir miktara aldım, acaba dolandırıldım mı? Henüz siparişi onaylamadım. Ayrıca satıcı sadece kod verdi, birazdan ekran görüntüsü de atacağım. Daha önce hiç paylaşımlı hesap alan var mı? İlk defa aldığım için ben mi yapamadım bilmiyoruAlıntıyı görüntülem, birçok yol denedim ama olmadı dostlarım
paylaşımlı hesap satın almışsınız steam key değil. bu kodu satın aldığınız yerin sitesine girmeniz gerekiyor. orada size steam hesabı verilecek

verdiği kod ne kodu direkt steam hesabı mı verdi
Steam hesabı değildi; resimde de gösterdiğim gibi XS-32E ile başlıyor. Satıcıya mesaj attım ama henüz cevap yazmadı. Bu arada siparişimi onaylamadım. Bilgiler saniyeler içinde sadece kod şeklinde geldi; ne bir link ne de hesap şifresi vardı. Ben hesap şifresi gelir sanmıştım, bu kodun ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum

Steam hesabı değildi; resimde de gösterdiğim gibi XS-32E ile başlıyor. Satıcıya mesaj attım ama henüz cevap yazmadı. Bu arada siparişimi onaylamadım. Bilgiler saniyeler içinde sadece kod şeklinde geldi; ne bir link ne de hesap şifresi vardı. Ben hesap şifresi gelir sanmıştım, bu kodun ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmiyorum
Bazi hesaplar oto teslimat ilanın açıklamasında bi site olur o kodu o sitede kullacaksın hesabı şifresini guard kodunu ordan alıyorsun

Onaylamayın. İptal edin. Şuradan alabilirsiniz ben bu satıcıdan alıyorum;
video kanıt istediler iptalde edemedim bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazi hesaplar oto teslimat ilanın açıklamasında bi site olur o kodu o sitede kullacaksın hesabı şifresini guard kodunu ordan alıyorsun
açıklamaya baktım link vesairede yoktu aldığım sipariş bölümünde sadece kod vardı ?

Öncelikle inşallah doğru konuyu açmışımdır. Sizlerden özür dileyerek ve Mübarek Ramazan ayınızı kutlayarak başımdan geçen olayı anlatayım. Bilirsiniz, Resident Evil Requem oyunu çıktı; fiyatı da oldukça tuzlu ve Türkçe dil desteğiyle çıkmadı. Ben de paylaşımlı hesap olarak alayım dedim. İtemsatış üzerinden paylaşımlı Steam hesabı aldım, kod şeklinde geldi ancak yazdığımda olmuyor. Satıcıya mesaj attım ama cevap vermedi. Çok cüzi bir miktara aldım, acaba dolandırıldım mı? Henüz siparişi onaylamadım. Ayrıca satıcı sadece kod verdi, birazdan ekran görüntüsü de atacağım. Daha önce hiç paylaşımlı hesap alan var mı? İlk defa aldığım için ben mi yapamadım bilmiyoruAlıntıyı görüntülem, birçok yol denedim ama olmadı dostlarım
sanki bi ara dc den onaykodu alınıyordu ben re4 ü aynı senin gibi oynadığımda böyle yapıyodum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,064
Üyeler
189,964
Son üye
warwickustası
Geri