Radeon 9070 xt ekran kartı için anakart önerisi

Jakayy

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar ben Radeon rx 9070 veya 9070 xt ekran kartlı ve ama Ryzen 7 7800x3D model işlemcime göre anakart almak istiyorum ama bilgi sahibi değilim bazı anakartlar buldum.
Bulduğum modeller bunlar ve şöyle bir şey var maksimum bütçem anakart için 10 bin lira hatta aynı performanslarda birazdaha düşük olanları varsa tercih ederim . En önemlisi benim için şu kronik sorunu olmayan performans kaybı yaşamayan kaliteli bir anakart istiyorum . Kullananların memnun kaldığı bir anakart . O yüzden siz değerli üyelerden bilgi almak istiyorum hangisini almalıyım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Merhaba arkadaşlar ben Radeon rx 9070 veya 9070 xt ekran kartlı ve ama Ryzen 7 7800x3D model işlemcime göre anakart almak istiyorum ama bilgi sahibi değilim bazı anakartlar buldum.
Bulduğum modeller bunlar ve şöyle bir şey var maksimum bütçem anakart için 10 bin lira hatta aynı performanslarda birazdaha düşük olanları varsa tercih ederim . En önemlisi benim için şu kronik sorunu olmayan performans kaybı yaşamayan kaliteli bir anakart istiyorum . Kullananların memnun kaldığı bir anakart . O yüzden siz değerli üyelerden bilgi almak istiyorum hangisini almalıyım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
MSI B850m gaming plus yada MSI B850 gaming plus tavsiye ederim @jombo @asko56

matx olması sorun yaratmayacaksa aralarındaki en F/P si sapphire nitro+ , onun harici gaming plus alabilirsin.

MSI B850m gaming plus yada MSI B850 gaming plus tavsiye ederim @jombo @asko56
Performans be kalite açısından onlar mı daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

matx olması sorun yaratmayacaksa aralarındaki en F/P si sapphire nitro+ , onun harici gaming plus alabilirsin.
Matx nedir bilmiyorum sadece istediğim sorunlu olmayan iyi performans ve kalite sunan bir anakart olması lazım

Matx nedir bilmiyorum sadece istediğim sorunlu olmayan iyi performans ve kalite sunan bir anakart olması lazım
Küçük olması hocam ana kartın , eğer kasanız büyüksek çok çirkin durur.

Küçük olması hocam ana kartın , eğer kasanız büyüksek çok çirkin durur.
Kasayı daha almadım anakarta göre kasa bakıcam akvaryum kasalardan işlemci be ekran kartım tamam sadece anakart ve kasam kaldı ama önceliğim anakart o yüzden dediğim gibi performans ve sağlamlık açısından anakart arıyorum maksimum bütçem 10.000 ama 8-9 bin arası da olursa güzel olur

Kasayı daha almadım anakarta göre kasa bakıcam akvaryum kasalardan işlemci be ekran kartım tamam sadece anakart ve kasam kaldı ama önceliğim anakart o yüzden dediğim gibi performans ve sağlamlık açısından anakart arıyorum maksimum bütçem 10.000 ama 8-9 bin arası da olursa güzel olur
10k bütçe ana kart için mi yoksa kasa + ana kart için mi ?

Sadece anakart ama dediğim gibi daha düşükte olabilir sadece performans ve kalite açısından önemli
Hocam 10k bütçe ile ana kartın kralını alırsın :D çok yok demişsin bir de.
12+1+1 vrm var istediğin işlemciyi takarsın.

şöyle b650 alayım işimi görsün diyorsan bunlarda yeterli.

Hocam 10k bütçe ile ana kartın kralını alırsın :D çok yok demişsin bir de.
12+1+1 vrm var istediğin işlemciyi takarsın.

şöyle b650 alayım işimi görsün diyorsan bunlarda yeterli.
Tamam pro b 850 iyi işlemcimle de uyumludur değil mi bu ryzen 7 7800x3D birde ama ryzen 7 9700x işlemciye göre
Çünkü işlemcide de çok fazla performans farklı yoksa düşük olanı alıcam

Tamam pro b 850 iyi işlemcimle de uyumludur değil mi bu ryzen 7 7800x3D birde ama ryzen 7 9700x işlemciye göre
Çünkü işlemcide de çok fazla performans farklı yoksa düşük olanı alıcam
7800x3d al hocam 9700x değil farka değer ve uyumlu evet istediğin işlemciyi takarsın am5 olarak.

Güzeldir hocam MSI kartlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,585
Üyeler
189,463
Son üye
Yusufinci128422
Geri