Acana mı orijen kedi mamasımı hangisi alınmalı

Kedi sahipleri beni anlar, mamanın bittiğini genelde son anda fark ederiz. Dün tam mama kabını dolduracakken paketin dibini gördüm. Hemen Trendyol'dan hızlı teslimatlı bir satıcıdan sipariş geçtim. Dün sipariş verdim bugün işe gitmeden kargocu zili çaldı. Zamanında teslimat konusunda gerçekten çok iyiler. Sadece mama da değil, kedi kumu, oyuncak, taşıma çantası... Aradığım her şeyi anında buluyorum, indirimleri kovalayıp stok yapıyorum çok da ucuza geliyor.

mama değilde bir doğal yöntem ile mama yapan görmüştüm tavuk havuç patates falan koyuyordu daha ucuza daha besleyici kaliteli oluyordu ama biraz uğraştırır tabii ki ama masraf yarı yarıya azalabilir fayda ise 2 kat artabilir
yani tüyleri bile parlatıyormuş mamadan doğal yönteme geçtiğinde
tabii ki bu konu dışı ama söylemek istedim

kısacası 3 günde(süreyi bilmiyorum sadece örnek verdim araştır) bir uğraşırsın her defasında azar azar yaparsın stoklu gider ne bozulur ne yarıda kalır belki youtube video vardır bir araştırsana sağlıcakla

Kedi sahipleri beni anlar, mamanın bittiğini genelde son anda fark ederiz. Dün tam mama kabını dolduracakken paketin dibini gördüm. Hemen Trendyol'dan hızlı teslimatlı bir satıcıdan sipariş geçtim. Dün sipariş verdim bugün işe gitmeden kargocu zili çaldı. Zamanında teslimat konusunda gerçekten çok iyiler. Sadece mama da değil, kedi kumu, oyuncak, taşıma çantası... Aradığım her şeyi anında buluyorum, indirimleri kovalayıp stok yapıyorum çok da ucuza geliyor.
hocam genedle mama sipraşi vericeksem internetten amazondan alıyorum satanın amozon olması çok önemli asla sahte ürün göndermezler diğer satıclarda sahte vs gibi durumlar oluyor

biraz farklı bişe yapmış ama bunun gibi bişedi ama daha fazla şey koymuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,410
Üyeler
189,439
Son üye
kazulet33
Geri