Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

5060 almamaya çalışın. 8gb ekran kartları indana jonesu dlss açık olmadan mediumda 50fps filan açıyor. ileride memnun etmeme ihtimali var.

5070 alırsan kafan birkaç sene rahat eder muhtemelen. 5060ti modellerinede bakabilirsin uyguna bulursan oda iyidir ama 16 olanı al alırsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070 fix 12 değilmi ya
5070 de 8gb vram

ben masaüstü kullanıyorum belki laptopta öyledirde hiç dikkatimi çekmedi

5070 alırsan kafan birkaç sene rahat eder muhtemelen. 5060ti modellerinede bakabilirsin uyguna bulursan oda iyidir ama 16 olanı al alırsan.

5070 fix 12 değilmi ya

laptop bu

5070 fix 12 değilmi ya

konu açıp bilgisi olmayan yazmasın diyorsun milletin konusuna bilgin olmadığı halde yazıyorsun 🤣🤣

Erazer mantıklı bir seçenek olabilir. Bu bütçeye 5050li tuf almak yerine 5060 Erazer alırsın. normalde soğutucular laptopta pek işe yaramaz ama bunun alt kapağında yeterince delik var harici soğutucu direkt bakır borulara etki edeceği için işe yarar. Geçende indirime girmişti yine girerse tadından yenmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yanlış bilgilendirme yapmıyorum. 5070 dediğimiz kart güçlü bir kart. ve mağazalara bakarsanız bu kartın sadece ekran kartı olarak söylüyorum. 12gblik sürümleri satılmakta ama laptopta dediğiniz gibi 8gblik hali bulunmakta ama 8gb pek memnun etmez ileride çoğu oyunda vram sınırına takılır.

ne alakası var bildiğim kadarıyla yazıyorum. o darboğaz konusunda mecbur öyle yazmak zorundaydım. kaç seferdir farklı fikirlerle karşılaşıyorum çünkü.
Laptopla ilgili hiçbir şey bilmeden konuştuğun çok açık

ne alakası var bildiğim kadarıyla yazıyorum. o darboğaz konusunda mecbur öyle yazmak zorundaydım. kaç seferdir farklı fikirlerle karşılaşıyorum çünkü.
laptopların masaüstüyle çok farkı var bilgin yoksa yazma bence hiç gerek yok

yanlış bilgilendirme yapmıyorum. 5070 dediğimiz kart güçlü bir kart. ve mağazalara bakarsanız bu kartın sadece ekran kartı olarak söylüyorum. 12gblik sürümleri satılmakta ama laptopta dediğiniz gibi 8gblik hali bulunmakta ama 8gb pek memnun etmez ileride çoğu oyunda vram sınırına takılır.
5090 laptop 5070 ti masaüstü ekran kartından güçsüz bu arada

• Beğen
laptopta her zaman 5070>5060 olmaz. Bunların watt değerleri falan da var 5060lı laptop 5070ten iyi performans gösterebilir

Ee kullanıcı ne yapsın babayiğit herkesin bütçesi el vermiyor 5070 laptopların bir üstü 3 haneli rakamlarda zaten napsın millet bütçeyi 2 katına mı çıkartsın.

• Beğen
Geri