❌İndirim Bitti! APPLE Mac mini: Apple M4 chip with 10‑core 256gb 27.999 4 taksit Mediamarkt

GGbaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228

Ekler

• 1772312486023.webp
    1772312486023.webp
    71.7 KB · Hit: 167
Pazaryerlerinde de aynı para, nerede daha iyi taksit ve kupon imkanı varsa oradan alabilirsiniz:

N11'de 1000₺ kupon ile 27k'ya geliyor.

1772313602073.webp

1772313570505.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1772313962452.webp

Son düzenleme:
fiyatına göre sundukları güzel, ram fiyatlarından sonra daha da mantıklı olmaya başladı

Harika alet, codex bile çalıştırabilirsiniz ve minnacık bir şey. İlk çıktığında aldım hala kullanıyorum, doğru dürüst elektrik bile harcamıyor.

geçen temmuz prime indirimlerinde 31 bine Macbook M4 almıştım. 25 yıldır windows kullanıyorum. Bu Mac'e asla alışamadım. Eşim kullanıyor ara sıra. Tamamen farklı bir dünya. Milletin bu bilgisayarla çatır çatır iş yaptığını görünce şaşırıyorum. Windowsla 10 dk'da yapacağım işi 20-30 dakikada yapıyorum pratiğim olmadığından. Çok farklı bir dünya yani. Yoksa aletler çok iyi incecik, şarjı inanılmaz gidiyor. Hiç sesi yok ve hızlı yani. Ama bilmiyorum

özellikle mobil uygulamalarla ilginiz varsa bile alin kenariya koyun cok iyi fiyat. halihazirda masaüstüm olmasina ragmen tamamen mac mini kullaniyorum. ilk basta cok degisik gelebilir ama iphone kullaniyorsaniz, apple watch, kulaklık vs derken cok güzel bir ekosistem kurulmus. 32gb ram fiyatina bilgisayar.

Fiyat uygunmuş alınabilir. 2 tane macbookum var bi tane de bunu alsam mı demedim değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harika alet, codex bile çalıştırabilirsiniz ve minnacık bir şey. İlk çıktığında aldım hala kullanıyorum, doğru dürüst elektrik bile harcamıyor.
Codex bile derken? Zaten CLI üzerinden clouda bağlanan bir servis raspberry pi'da bile açarsın onu, bi kıstas değil

ürün pazar yerlerinde tükenmiş sitede mevcut hala. stok güncellenebilir belki sabah.

Geri