🔴SAVAŞ BAŞLADI🔴İsrail ve Amerika fiilen ortak bir şekilde İran Hareketine BAŞLADI!

benim anlamadığım 200 küsür iranlı öldü ama hiç israil vatandaşı öldü haberi yok iran füzeleri nereyi vuruyor bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı
Muhtemelen, havada imha ediliyordur.

benim anlamadığım 200 küsür iranlı öldü ama hiç israil vatandaşı öldü haberi yok iran füzeleri nereyi vuruyor bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı
vuramıyor, havada imha oluyor. :D

düşenlerde var ama attıkları pek yok edici değil
Vuruyor ancak israil dışarıya haber pek vermiyor. Bu görseller mesela israilden.
1772316467873.webp

1772316543192.webp

Hocam sizin konunuz sayesinde durumlardaki olayları,son dakikaları kolaylıkla okudum saolun.umarım bu savaşlar bize sıçramazda bu köpek sürüsü donut trump la itrail tez zamanda doğru yola gelmiyorsa kahrolur.
yorulduğum için çıktım devam etmemi ister misiniz?

Eğer biçbir başkan *sraile laf etmiyorsa ya kendilerini satmıştır ya da onların adamıdır zaten insanları bu yüzden kolayca öldürebiliyorlar kimse bir şey demediği için

Tr inşallah İran gibi olmaz diyenler için kötü bir haberim var.
mayınlarıda temizletti başımızdaki şeytan artık bide iranlılar gelecek üstüne amerikanın israilin kontrolündeki füzeler adanada sonumuz irandan kötü olacak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,325
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri