Akıllı tahta nasıl açılır

Arkadaşlar okuldaki akıllu tahtayı açmanım bir açığı varmı öğretmenler qr la açıyor ve açtığı progtamın adı k12mobile bu uygulamayı yükleyerek ben açabilir miyim hesap nasıl oluştururum
k12mobile den müdürünün seni onaylaması gerekir müdür de seni onaylamayacağına göre açamazsın

Arkadaşlar okuldaki akıllu tahtayı açmanım bir açığı varmı öğretmenler qr la açıyor ve açtığı progtamın adı k12mobile bu uygulamayı yükleyerek ben açabilir miyim hesap nasıl oluştururum
tahtayı açıp sevdiğin kıza göndermeli şarkılar açıcan dimi la 😌

yoksa arkadaşlara havalı mı gözükücen hangisi

tahtayı açıp sevdiğin kıza göndermeli şarkılar açıcan dimi la 😌

yoksa arkadaşlara havalı mı gözükücen hangisi
Muhtemelen Tahtayı açıp havalı gözükmeye çalışıyor

QR yerine bizimkiler Usb ile açıyordu Bende Kendi usb Hıcanın usb kopyalayacak (dolaylı olarka usb anahtarınıda kopyalacak bir Sistem yazmıştım) hocanın flash takılıyken benimde kendi usb takıp 1dk beklemem yetti ve artık Anahtara sahip bir flash vardı elimde

Yani QR İle değilde Usb ile açılanlar böyle yapabilir (bu arada bahsettiğim kopyalama hoca’nın USB’sindeki Normal Dosyaları kopyalamak değil yapacak varsa haberi olsun)

Son düzenleme:
Muhtemelen Tahtayı açıp havalı gözükmeye çalışıyor

QR yerine bizimkiler Usb ile açıyordu Bende Kendi usb Hıcanın usb kopyalayacak (dolaylı olarka usb anahtarınıda kopyalacak bir Sistem yazmıştım) hocanın flash takılıyken benimde kendi usb takıp 1dk beklemem yetti ve artık Anahtara sahip bir flash vardı elimde

Yani QR İle değilde Usb ile açılanlar böyle yapabilir (bu arada bahsettiği kopyalama hocanın USB’sindeki Dosyaları kopyalamak değil yapacak varsa haberi olsun)
abi ne uğraşıcam kopyala yapıştır veya taşı yap bitti 😌

senin yaptığın çok iyi ama

abi ne uğraşıcam kopyala yapıştır veya taşı yap bitti 😌

senin yaptığın çok iyi ama
Keşke En sonda parantez içinde yazdığımıda Okusaydın USB Anahtarını Normal dosyalar gibi Kopyala yapıştır veya taşı yapamazsın gerçi Bizimki biraz daha farklıydı Fatih kendi şeyi değildi detay girmeyecem ama Fatih Olanlarda Gizli klasörü göster dediğinde içinde hash olan bir dosya veya sertifika Görünür onu kopylarsan olur

Keşke En sonda parantez içinde yazdığımıda Okusaydın USB Anahtarını Normal dosyalar gibi Kopyala yapıştır veya taşı yapamazsın gerçi Bizimki biraz daha farklıydı Fatih kendi şeyi değildi detay girmeyecem ama Fatih Olanlarda Gizli klasörü göster dediğinde içinde hash olan bir dosya veya sertifika Görünür onu kopylarsan olur
şakasına dedim abi niye hemen öyle dedin ki okudum ben zaten 🙁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri